jueves, 8 de marzo de 2012

VALLDIGNA EXTREM



La Valldigna Extrem continua consolidant-se després de l’èxit de participació aconseguit en esta tercera edició

Dissabte passat es va celebrar la III edició de la Valldigna Extrem amb unes condicions meteorològiques quasi primaverals. Al voltant dels 85 senderistes estaven concentrats a les 7 del matí davant l'Ajuntament de Simat. L'alcalde de Simat, Sebastià Mahiques, va fer costat als muntanyencs en l’eixida.

Fent-se de dia, els participants enfilaren cap al barranc de les Cases per a anar ascendint cap al càmping que hi ha al terme de Barx. També eixiren 11 corredors, molts d'ells del club La Llebre, per a fer corrent els 40 kilòmetres.

Després de pujar al Penyalba, cim més alt de La Valldigna, els senderistes passaren pel castell de Marinyén fins a Benifairó, on hi havia l’avituallament.

El regidor d’Esports de Tavernes, Josep Llàcer, va rebre i animar els participants de la III edició de la Valldigna Extrem en eixe punt. Fins ací eren 22 kilòmetres i quasi la meitat de corredors decidiren retirar-se. Els senderistes restants van seguir cap al Pla del Barber, la Sangonera i van anar baixant pel sender dels Amoladors. Al voltant de les 19:45 hores va arribar la granera que tancava la marxa a la Plaça Major de Tavernes.

Els corredors que cobriren tot el trajecte foren 5, i van completar el recorregut en un temps entre 4 i 4 hores i mitja.

Segons manifestaren els participants, la marxa havia estat molt dura i exigent, però estaven contents perquè havien gaudit d'unes vistes meravelloses, ja que des de dalt de les muntanyes es pot veure el magnífic paisatge de la Valldigna.


Responsables del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, Grup Muntanya Benifairó i Club La Llebre de Simat, entitats col·laboradores amb la Mancomunitat de La Valldigna en l'organització de la marxa, manifestaren que s’havia aconseguit el que es pretenia: fer una festa per al senderisme en la nostra comarca.


#


No hay comentarios:

Publicar un comentario