miércoles, 7 de marzo de 2012

Tavernes celebrarà el Dia de la Dona amb xarrades, exposicions i curses esportives

Tavernes celebra el Dia de la Dona amb una sèrie d’actes destacats. La Casa de la Cultura acull el mateix dijous i sota el títol de “La lluita per la igualtat”, unes activitats organitzades per l’Associació de Veïns de Tavernes,  en concret, per la Vocalia de la Dona de l’associació.

A les 19:00 hores hi haurà parlaments de Gaspar Pérez, president de la Mancomunitat, de Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna, i de Maria Luisa Grau, presidenta de l’Associació de Veïns La Valldigna.

En este acte es retrà un reconeixement a Pilar Bixquert i Camarena per la seua aportació al treball artístic i artesanal. Tot seguit hi haurà una actuació de Pepe i Paco per a tancar l’acte.

A les 20:00 hores, també en la Casa de la Cultura, s’inaugura l’exposició “Mira-les” de Carme Tamarit. L’exposició estarà oberta fins al 17 de març. Es tracta d’un recull de dibuixos i pintures que tenen en comú el món de la dona, sempre dins d’un context cultural i social diferent del nostre.

Carme Tamarit és premi de la Federació de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana, i primer premi a la imatge corporativa del patronat Ramon Llull de Palma de Mallorca, entre altres. Amb esta mostra, Tamarit ha volgut fer un homenatge i reconeixement a les dones que sostenen el pes de les seues famílies i de la societat on viuen.

Divendres dia 9, Tavernes celebrarà la XI Cursa de la Dona. Serà a les 19:30 amb eixida i arribada des de la Plaça Major. La inscripció serà a partir de les 19:00 hores en el lloc d’eixida.

La cursa transcorrerà per un circuit urbà de 2 quilòmetres. El circuit serà: Plaça Major, carrer Metge Grau, passeig País Valencià, Rojas Almel·la, Doctor Fleming, Empedrat, La Barca, carrer del Mar, Carrer Major i tornada a la Plaça Major.

Totes les participants en esta cursa rebran un obsequi. Hi col·laboren Lanjarón, Disvall, Obra Social CAM i Frutas Tono.


#



No hay comentarios:

Publicar un comentario