jueves, 15 de marzo de 2012

L’Ajuntament ofereix una promoció especial del pàrquing municipal estes falles



Per a facilitar el pàrquing als veïns de Tavernes en els dies de falles, la Regidoria de Serveis Públics ha llançat una campanya de promoció d’utilització del pàrquing municipal destinada a tots els conductors que veuen reduïdes les seues possibilitats d’aparcament estos dies de falles.

La plantada dels monuments fallers, els envelats i els talls de carrers ocasiona els dies de falles un problema d’aparcament als veïns de les zones cèntriques de la ciutat de Tavernes.

La Regidoria de Serveis Públics ha llançat una campanya promocional per a estos dies de falles: des de hui dijous dia 15 fins al dissabte 31 de març, i per un preu de 26,55 euros, els veïns que vullguen, poden fer servir el pàrquing municipal.

Els veïns que opten per esta proposta s’evitaran el problema de buscar un lloc per a aparcar prop de la seua residència en la zona cèntrica de Tavernes.
#

2 comentarios:

  1. Pues que lo alarguen el resto de año a ver si así animamos algo el tema, pues puedo afirmar de primera mano que según una empresa que se dedica a estos menesteres y que ha estudiado quedarse la concesión, el párking es INVIABLE por su tamaño y la poca rotación de las plazas, incluso quedándose el Ayuntamiento una planta y explotando la otra, por dicho tema de la rotación = alquiler día a día de plazas, que es ínfimo e insuficiente para mantener incluso medio párking.

    ResponderEliminar