sábado, 31 de marzo de 2012

PLÁ D'AJUST





AUGMENT D'INGRESSOS:

-  -Conveni de col·laboració amb l'Agència Estatal d’Administració Tributària per a crear una Secció d’Inspecció Tributària, Sancionadora i de Multes amb el fí d'acabar amb la morositat. 

 -Nova taxa per control posterior d’obertura d’establiments.

-Revisió de totes les taxes i ordenances . 

-Nova ordenança reguladora de les autoritzacions o cessions de locals municipal

.- Campanya d'incentivar la domiciliació de rebuts

 - Manteniment de l’IBI.

 -Eliminació bonificacions als vehicles catalogats com a històrics i vehicles amb motor elèctric.

 -Transmissió per  mort : reducció bonificació del 95% al 90%

 - Ordenança reguladora de la publicitat en edificis i instal·lacions municipals.


 - Revisió del preu de l’escola infantil Víctor Calatayud i minoració de la subvenció que l'Ajuntament dona a l’empresa concessionària.



REDUCCIÓ DE DESPESES :


 -Es suspenen els beneficis com l'augment salarial segons l’IPC, productivitats, les llicències d'assumptes propis, modificació de les vacances.


 - S'incrementa la jornada laboral d’acord amb la nova llei i s'eliminen les dietes per assistència a cursos, a més d'eliminar l'assegurança de vida.  


Reducció del preu de les hores extraordinàries i no renovació comissions de serveis i no ocupació de les places de jubilacions.


 - Es mantenen les ajudes per invalidesa i no s’efectuaran acomiadaments de treballadors.

-Es manté la reducció del 19% en salaris i indemnitzacions de càrrecs polítics.

-  S'el·limina la productivitat dels càrrecs electes amb dedicació exclusiva o parcial i l'assegurança de vida del membres de la corporació municipal.Estalvi d' 600.000 euros. 

- Més competències a la Mancomunitat de la Valldigna i es reducció de les aportacions a les dos Mancomunitats : 40.000 euros a la Valldigna i 14.000 a la Safor.

- Estalvi en el conveni amb les universitats de 2.000 euros i amb la Cambra de Comerç de 25.000 euros

- Suspendre momentàniament l’inici del servei d’escola infantil de la platja per ser deficitari i així exigir-ho la llei a més de costar la urbanització 250.000 euros.

 -Devolució del Préstec ICO de 900.000 euros

- Optimizar de la gestió del pàrquing segons indique la comissió de gestió i viabilitat-

 Eliminació de  la subvenció al sindicat de regs (16.000 euros) i a les esglésies (18.000 euros).  Estalvi total: 34.000 euros.

- Formalitzar contractes de subministraments plurianuals per estalviar menors.

- Reducció de les despeses telefòniques. 

- Pla d'estalvi i eficiència energètica 

.- Reducció del 20% en les subvencions a associacions. 


Desde mi punto de vista, aunque las intenciones son buenas, no bastarán para equilibrar el presupuesto :  

En ingresos sólo un aumento del IBI minorando su impacto con el ingreso en varias veces y de las tasas puede hacerlo. Medidas como la lucha contra la morosidad, que la gran mayoría lo serà por la situación económica local y general, pués nos está pasando a los administradores de fincas,lo de los vehículos históricos ó la transmisión por muerte, salvo que llegue, Dios no quiera, una epidemia mortal de repente, no nos van a salvar y la reducción de bonificación a la guardería y revisión de sus precios sólo piuedee  llevar a una peor calidad en la gestión o la renuncia de la empresa concesionaria en el primer caso, y una disminución de niños en el segundso, dada la situación de ecrisis actual. 

  En  cuanto a los gastos, la eliminación de subvenciones a iglesia y sindicato de riegos no nos va a salvar tampoco, todo lo demás me parece correcto.I al final, nos quedamos sin escoleta, un servicio social menos.





No hay comentarios:

Publicar un comentario