jueves, 13 de septiembre de 2012

TAVERNES EN FESTES : Actes destacats de demà Divendres


El Festellés 2012 es celebra amb un sopar d’entrepà el divendres 14 de setembre

Este divendres 14 de setembre, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna celebra per segon any consecutiu la festa de l’insigne poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Serà a les 21:00 hores en el carrer de Sant Agustí. És la festa de la cultura i la germanor tutelada per la poesia d’Estellés com a marc de fons.


Tavernes s’afig així un any més a la gran quantitat de localitats valencianes que recorden Estellés aprofitant el mes del seu natalici. En la celebració, cada un dels participants pot tindre l’oportunitat de recitar algun dels poemes. L’entrepà se l’ha de dur cada u de casa i es pagarà un preu simbòlic de 4 euros per a despesa de taula.

Serà novament un sopar popular en memòria del poeta, i s’hi podran escoltar i recitar poemes de l’escriptor de Burjassot nascut l’any 1924. Festellés 2012. Festegem Estellés a Tavernes és el títol escollit per a la vetlada del primer dia de festes de la localitat.

La regidora de Festes, Pilar Altur, ha convidat tots els veïns a ”participar en un acte de germanor on es combinen a la perfecció la festa i la cultura. L’any passat, Tavernes es va sumar per primera vegada a esta activitat, amb un gran èxit de participació, i enguany esperem poder gaudir del nou espai, el carrer de Sant Agustí i del plaer de la lectura i l’audició dels poemes d’Estellés mentre compartim un bon sopar d’entrepà”.

El sopar comptarà amb plats, vins i licor de la terra, i de la intendència se n’ocuparan els membres del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Les entrades per al sopar estan disponibles en la seu del CETV, carrer de Sant Pere 49, a Les Agulles, carrer de l’Hospital 20, i a Ke Foto, carrer de La Barca 131, en horari comercial.

La paella gegant dels majors obri els actes de les festes de Tavernes de la Valldigna demà divendres

Este divendres es prepara la tradicional paella gegant per a la gent major de Tavernes de la Valldigna. Per segon any consecutiu, estarà ubicada en el pavelló multiusos del Vergeret.

Vora mil persones gaudiran de la paella cuinada per Galbis, de l’Alcúdia. Les portes del recinte s’obriran a les 12:30 hores, i està previst que entre les 13:30 i les 14 hores comence a distribuir-se el plat típic valencià per excel·lència al majors de la localitat.

La paella gegant per als nostres majors és enguany l’acte que inicia les festes de Tavernes de la Valldigna, i com a novetat presenta un canvi de data, ja que fins ara es celebrava el dilluns.

 La paella de la gent major de la ciutat és un acte multitudinari que compta amb un gran índex de participació.

#




#

No hay comentarios:

Publicar un comentario