jueves, 27 de septiembre de 2012

QUE ARRIBEN LES FALLES !!!


Actes previstos en Octubre per la FdF :

8 d’octubre de 2012 – II concurs de paelles nocturnes que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera a les 20.00h al local multiusos del carrer Marjaletes. (Les bases estan als casals de les comissions falleres).

11 d’octubre de 2012 – Inaguració del III Concurs Fotogràfic, acte que organitza la FdF per enlairar la festa fallera, a dit concurs podran participar tots els fallers amb un màxim de 3 fotos per persona. La foto guanyadora serà el cartell anunciador de les falles 2013. Les fotos s’hauran de dur a la Casa de la Cultura el dimecres 10 d’octubre de 18.00-20.00h (les bases estan als casals de les comissions falleres).

13 d’octubre de 2012 - Acomiadament i Proclamació-Exaltació. Serà el dia més intens i emocionant, les Falleres Majors de Tavernes de la Valldigna 2012; la xiqueta Sheila Romero i Sra. Verónica Martínez i les seues respectives Corts d’Honor s’acomiadaran del poble de Tavernes com a màximes representants del món faller.
A la vegada, serà un dia molt esperat per a la Sra. Raquel Mafé, donat que serà exaltada com a Fallera Major de Tavernes 2013, junt amb ella també seran presentades les 6 xiques que formaran part de la seua Cort d’Honor.

La Federació de Falles Junta Local Fallera agraix d’antuvi la participació de tot faller i simpatiçant als actes que amb molta estima estem preparant per enlairar les festes falleres i la germanor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario