sábado, 8 de septiembre de 2012

REPASSEM LA PREMSA


Huí el Levante digital no arreplega noticies locals i Las Provincias tres noticies ja avançades per este bLOG , Per el que comentem una noticia apareguda dies enrere :


La facturación de los restaurantes de la playa de Tavernes cae un 15%   (Las Provincias)

La ocupación local inmobiliaria desciende un 20% este verano y el sector lo achaca a la crisis, ya que el 99% de turistas son españoles 

Los comercios de restauración y del sector inmobiliario de la playa de Tavernes han hecho cuentas de los que ha sido la temporada alta del verano. Y el balance ha sido negativo, dado que la ocupación global del sector inmobiliario ha descendido sobre el 20% y la facturación de los negocios de bares y restaurantes también ha menguado en más de un 15%.
José María Martí, presidente de Aceplat, la Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes, ha contrastado estos datos y manifiesta que la temporada «ha sido un reflejo de la crisis económica». En este sentido, señaló que el turismo que visita Tavernes es un 99% nacional, con lo que en él se refleja la situación de la economía española. «Si el año que viene mejora la economía, seguro que las cifras serán más alentadora, pero sino hay una mejoría se volverá a repercutir en el turismo que nos visita», explicó(...) .
Jo, com a professional inmobiliari que soc, ja fa temps que vinc decantant-me per potenciar el turisme intercomarcal i nacional, preferentment de les comarques veïnes com La Costera o La Ribera, així com el turisme de les autonomíes centrals, com el madrileny o el castellà, i deixar-mos de fires internacionals , doncs, de moment, no podem oferir més que el que tenim, i amb açò no podem competir a altres nivells que els assenyalats, torne a repetir, hui per hui, el dia de demà no eu sé. 
Per el tant, em decante per potenciar la nostra participació  en les fires que es dirigixen a este tipus de turisme,  i presentar la nostra oferta en les poblacions més importants de les antecitades comarques, com Xàtiva, Alzira, Algemesí... i en Madrid, les capitals castellano-Manxegues ... mitjanánt els mitjants de comunicació locals o regionals i, de poder ser, fires turístiques si hi han o de altres tipus ( gastronómiques, mediavals, etc. ) mitjançant expositors tal i com es fa en la fira nostra de Sant Jaume , atesos per personal qualificat .
Hi ha que ser realistes, i tenim que vore el que som, sense deixar d'aspirar mai a ser algo més, i adaptar-nos a això, torne a dir, sense deixar d'aspirar a més, però això serà poc a poc, doncs la situació económica hui per hui no ens va a permetre molt més.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario