miércoles, 26 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Entre la condemna i la comprensió

CONDEMNA : Dels actes violents que es van produir en les manifestacions d'ahir, i de l'assetjament que es pretenia al palau de les corts, amb la coacció a la representació legal dels ciutadans que això comportava . 

COMPRENSIÓ : Pel desesper dels milers i milers de ciutadans, que amb això pretenien fer arribar el seu desencant a dites parlamentàries, fer-se sentir . Llàstima que els grupuscles extremistes de sempre aprofitaren per a fer de les seues. 

Esperem que d'ara en avant es puga fer arribar el missatge d'una forma pacífica i tolerant: Per eixe camí sempre ens trovarem.

CONDENA : De los actos violentos que se produjeron en las manifestaciones de ayer, y del asedio que se pretendía al palacio de las cortes, con lo de coacción a la representación legal de los ciudadanos que ello conllevaba .

COMPRENSIÓN :   Por el desespero de los miles y miles de ciudadanos, que con ello pretendían hacer llegar su desencanto a dichos parlamentarios, hacerse oír . Lástima que los grupúsculos extremistas de siempre aprovecharan para hacer de las suyas.

Esperemos que en adelante se pueda hacer llegar el mensaje de una forma pacífica y tolerante . Por ese camino siempre nos encontraremos .

No hay comentarios:

Publicar un comentario