viernes, 28 de septiembre de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


Els guanyadors de les disfresses i dels carrers engalanats van recollir els premis en el saló de plens

Els representants dels guanyadors del concurs de disfresses i dels carrers engalanats de les festes majors de Tavernes de la Valldigna van recollir els premis de mà de les autoritats municipals en el saló de plens de l’Ajuntament. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per la regidora de Festes, Pilar Altur, i diferents membres de la corporació municipal van lliurar els xecs als afortunats guanyadors.

Enhorabona a tots, doncs gràcies a ells encara queda algo de festa netament del poble. 

El valler Paco Sales és l’únic representant valldignenc en l’expedició a l’Himàlaia


Este diumenge 30 de setembre és el dia de partida de l’expedició valenciana a la serralada de l’Himàlaia-2012. Quatre membres de diferents clubs del País Valencià, com ara el Centre Excursionista de Ròtova, el Centre Excursionista Castelló i el Grup Muntanya Valldigna partiran cap al Nepal.

Paco Sales és l’únic representant de la Valldigna en esta expedició. Sales, que està molt il·lusionat amb este nou repte, compta amb experiència com a organitzador d’algunes expedicions en diversos continents.

En esta expedició no es podran aconseguir cims de 8.000 metres, ja que necessitarien molt més dies d’aclimatació. Així i tot, els expedicionaris hauran de passar més de 20 dies en altituds que oscil·laran entre els 3.000 i els 5.500 metres en la serralada més alta del món.

Este cap de setmana passat, els muntanyencs van realitzar una sèrie d’activitats per a culminar la preparació de tot l’any. Han estat al refugi de la Font Freda situat als Ports de Tortosa-Beseit, on ascendiren als principals cims de la zona: Negrell (1.344 M), Tossal d'en Cervera (1.347 M) i Tossal dels Tres Reis (1.350 M).

Un dèu per Paco, ànim i a per ell .

L’Ajuntament de Tavernes rep la donació d’un relleu de cristall del seu escut corporatiu

El treball d’artesania ha sigut lliurat pel seu autor, David Vincent Mahiques, a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan. A partir d’ara formarà part del patrimoni artístic de Tavernes.
 
David Vincent Mahiques, director de la Cristalleria Parra, acompanyat pel fundador, José Bosch, lliuraren el relleu de cristall a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que els va agrair en nom de la ciutat l’entrega de l’obra artística.

Per a la fabricació de l’escut s’han utilitzat vidres de color, tallats segons la forma de l’escut corporatiu de Tavernes. Posteriorment, totes les peces han sigut traslladades a la base de vidre transparent prèviament tallada i cairada.

Totes les peces s’han ficat al forn damunt una base d’arena per a donar textura al vidre. Els vidres queden apegats amb una temperatura de fusió inferior a 1723 graus.

El procés de construcció artesanal ha estat bastant laboriós i el resultat és molt bo. El relleu va estar exposat en la Fira de Sant Jaume d’este estiu en la platja de Tavernes i es va fabricar expressament per a la ciutat de Tavernes.

Dona gust vore que encara queden artesans, en un mon cada vegada més industrialitzat.

La XII gala anual de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana es celebra demà dissabte a Tavernes

La Federació de Karate de la Comunitat Valenciana celebra este cap de setmana la XII gala anual a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. Serà este dissabte 29 de setembre a partir de les 19 hores.

La FKCV aprofitarà la celebració de la gala per a guardonar els millors karatekes de la Comunitat Valenciana. Especialment, la gala anirà dedicada als pioners del karate en la Comunitat Valenciana, als quals retrà un merescut homenatge. Així mateix, es lliuraran reconeixements i mencions als clubs més destacats en tramitacions de llicències i èxits esportius.

El Club Karate-Do de Tavernes aprofitarà l’acte, com a amfitrió, per a realitzar una demostració a càrrec de l’equip local.

Serà la primera vegada que Tavernes de la Valldigna aculla esta gala de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana.

Interessant qualsevol acte esportiu, perquè l'esport requerix vida sana, algo que cada dia fa més falta entre els nostres jovens .

Les falles de Tavernes presenten la nova fallera major este mes d’octubre

L’entrada del mes d’octubre marca l’arribada de diferents actes fallers, de caire festiu i oficial. Dissabte 13 es celebrarà l’acte d’acomiadament i proclamació-exaltació de les falleres majors de Tavernes.

La setmana del 8 al 13 d’octubre 2012 està plena d’actes fallers. El dilluns 8 d’octubre es celebrarà el II concurs de paelles nocturnes que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera. Serà a les 20h en el local multiusos del Vergeret. Les bases per a participar-hi es troben en els casals de les comissions falleres.

El dijous 11 d’octubre s’inaugurarà el III Concurs Fotogràfic, acte que  organitza la FdF per a enlairar la festa fallera. Podran participar-hi tots els fallers de Tavernes, amb un màxim de 3 fotos per persona. La foto guanyadora serà el cartell anunciador de les falles 2013. S’hauran de dur a la Casa de la Cultura el dimecres 10 d’octubre de 18 a 20h (les bases són als casals de les comissions falleres).

El dissabte 13 d’octubre es celebrarà l’acte d’acomiadament i  proclamació-exaltació. Les falleres majors de Tavernes de la Valldigna 2012, Sheila Romero, Verònica Martínez i les respectives corts d’honor s’acomiadaran com a màximes representants del món faller.
  
En l’acte, Raquel Mafé serà declarada fallera major de Tavernes 2013, juntament amb tota la seua cort d’honor, les 6 falleres que l’acompanyaran en els nombrosos actes que l’esperen d’ara en avant.

Enhorabona i que gaudiu d' unes magnífiques festes baix el vostre regnat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario