viernes, 7 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Que ve la Merkel !!!

Este es el nou crit de guerra que utilitzen les mares espanyoles per a assustar als xiquets , en vers del "coco". 
La nova imatge del "coco" , per als espanyolets.

I es que cada vegada que esta senyora obri la boca per a referir-se a algo espanyol, tremolem .

I açò es resultat de la creació de l'Europa dels mercaders, una Europa desigual, en la que els rics li donen almoines als pobres, però, i per això son rics, a canvi sempre d'algo .

Però no oblidem que Alemania es el nostre principal soci comercial, després de França, a la que està superant .I que si a nosaltres es va mal, a ells també doncs som dels seus primers clients, i si no tenim diners per a comprar, ells no venen  . De fet, i com vos digué temps arrere, ha baixat un 9% les compres de productes alemanys per part d' Espanya en els últims temps.
Dijous estaven açí nombrosos e importants empresaris alemans i es feren de fer-nos la pilota que " es llevaren el tello ", perquè seria ? . 

I ahí té que estar la nostra força : Nosaltres necessitem els seus diners, però ells també necessiten que nosaltres em tingam per a que no parem de comprar-los . Per el tant, un poc més d'equilibri i que no ens apreten tant, perqué si es ofeguen, es quedaràn sense compradors per als seus productes, i a ells també els anirà mal.

Però açò no eu veu el nostre President de govern, que es lleva els pantalons dia sí dia també front a la Merkel : Vorem de fer-liu vore nosaltres a ell .

Quina llàstima que no aprenguera res d'Aznar !!! (No es que siga sant de la meus devoció, però almenys els tenia "ben possats", o no ? )   

No hay comentarios:

Publicar un comentario