sábado, 22 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Pastisos Catalans / Patètic

 Deixe una estona les meues mini-vacacions, hui m'alçat amb ganes d'escriure. 

PASTISOS CATALANS

L'altra nit vaig sentir una conversa entre dos ciutadans d'este poble, que'n va donar rissa i tot . 

Pastís català de carn i patates
I es que un li deia al altre que acaba de vindre de Barcelona i "això no eu parava ningú" (es referia al moviment independentista) i l'altre li contestava que que llàstima que no ens apegarem al carro, rematant la faena preguntant-se si no els donarien (supose es referien en cas de l'independència catalana) la doble nacionalitat ( catalana i espanyola : Ahí ja em descollonava . Per cert, no se si sabran que la doble nacionalitat es un acord enter dos països i per el tant, el estat espanyol tendria que voler-ho ) .

I no es creau que era una conversa entre dos membres de ningun partit independista, eren, al menys un d'ells, un alt càrrec a nivell local del partit nacionalista amb més presència en la Comunitat Valenciana, per a ells País Valencià, membres d'aquest i estava sopant amb el diputat que tenen a Madrid. : Vorà començat dit partit un camí similar al de CiU i no ens hem enterat ? 

Doncs sent (mentira, no eu sentdesil·lusionar-los, però en l'ultima enquesta sobre identitat dels valencians, sols un 1,3 % es declaraven sols valencians, un 18% més valencians que espanyols, i la gran majoria tant valencians com espanyols, per el que eu tenen, però que ben claret .

PATÈTIC

Espere que la batucada de anit fora una broma del govern local, i que els anys venidors es torne al original, perquè va ser algo realment patètic, per no dir ridícul.

I es que no se de qui va ser la idea, així com començar la berbena a les 2,30 de la matinada, amb lo qual els pares amb xiquets menuts ens quedarem sense festa, doncs a eixes hores ja els teníem dormint i gelats.
A banda d'això, una ball de disfresses descafeïnat, com totes les festes : Esperem que també este experiment departir-les no continue pel be de les mateixes, o moriran poc a poc . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario