sábado, 8 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Altre que canvía el rumbe.

62.000 son els milions d' euros que el govern del Regne Unit va a injectar al mercat , per a moure l'economía britànica, per mig de l'obra pública .

Diuen que rectificar es de sabis ....
Esperem que el senyor Rajoy eu siga .
I es que, recordeu, el senyor Cameron va ser el primer que començà amb una política económica ultralliberal a lo bestia en el seu país, amb pujada d'impostos, retalls socials, etc. , .fa ja quasi dos anys : Tant forta seria la seua política que Rajoy, que va dir abans de les eleccions nacionals que el modél britànic seria el que ell seguiría, es va retractà després al coneixer-lo i va dir "donde dije digo digo Diego,  ¡¡ tanto no !! ". ( També va dir que el modèl valencià seria el seu referent... aviats anem si es així ) .

Doncs bé, ara el senyor Cameron, després d'haver vist com els seus plàns estàn donant un mal resultat, rectifica  i ,manprén un política més propia dels partits "socials", com estàn fent en EEUU o França , i que no es va gens mal .

Així que, senyor Rajoy, vosté que no sols ha copiat als mentat senyor Cameron, sino que l'ha superat amb creus , i en sols 8 mesos , prenga, esta vegada sí, bona nota d'ell i rectifique, o no quedarà  de l'Espanya social que hem tardat tant en aconseguir, ni una mica ... o no, igual el fem rectificar abans, doncs fins i tot a la clase que diuen mitjana ens te vosté fins als naços , i , li eu asegure perquè tracte tots els dies en muntó de gent de la mateixa, anem a unir-nos als funcionaris, parats, obrers, pensionistes, etc. en les properes movilitzacions, vosté vorà . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario