jueves, 20 de septiembre de 2012

GAB. PREMSA AJUNTAMENT : Promoció Pàrking Festes


Una promoció especial de festes facilita l'ús del pàrquing als veïns de Tavernes

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha disposat un abonament especial amb motiu de les Festes Majors per accedir al pàrquing municipal els dies 20, 21, 22 i 23 de setembre. Amb un preu simbòlic de 3 euros al dia, els veïns que ho sol·liciten podran guardar el seu vehicle els dies esmentats.


La mesura s'ha pres per facilitar l'aparcament del seu vehicle als veïns de la ciutat i en especial aquells de les zones més afectades pels actes festius, cas dels bous al carrer o carrers engalanats, entre d'altres.

L'Ajuntament ha repartit un full informatiu d'esta  promoció especial als veïns de la ciutat, especialment els dels carrers Major, Dr. Fleming i voltants. Cal assenyalar tanmateix que qualsevol veí de la ciutat pot accedir a esta promoció especial de festes.

Víctor  Borràs, regidor d'hisenda
El regidor d'Economia i Hisenda, Víctor Borràs, ha indicat que “hem posat en marxa esta mesura amb la finalitat de donar totes les màximes facilitats d'aparcament i també perque els actes de festes transcòrreguen amb la menor molèstia possible pels nostres veïns”.
 
L'horari d'atenció al públic es fa a la mateixa oficina del pàrquing municipal, en horari de 08:00 a 14:00 hores.


Una molt bona iniciativa per part del govern local .

No hay comentarios:

Publicar un comentario