miércoles, 12 de septiembre de 2012

Càritas: un nou curs ........... nous projectes.


Desprès de les vacances i en arribar aquestes dades, des de Càritas Interparroquial comencem les reunions dels diferents equips i projectes, concretem planificacions i activitats per tal d’aconseguir un any més portar a bon terme el nostre objectius. Però aquests objectius no es podrien aconseguir sense el recolzament social de tota la població.
Estem vivint aquests moments de crisi amb el dolor del que observa com la bretxa entre les persones que poden viure amb soltesa i els que no arriben a final de mes és cada vegada més gran, amb l’angoixa  d’observar una crisi de l’humà, una crisi de sentit d’una societat que valora com absolut només l'àmbit econòmic sota la dictadura del tenir més, la irresponsabilitat, l’ individualisme possessiu i la manca d'honradesa.
Parlar de solucions a un problema tan profund és molt agosarat. Seria una irresponsabilitat simplificar en unes paraules les solucions a aquesta situació tan incerta i complexa. Però malgrat tot, l'esperança de la fe en que des del compromís quotidià podem recrear una nova societat, recuperar la política i l'ètica, recrear el bé comú, rescatar la procura i la cura dels més febles............ens espenta a  continuar cridant a la nostra societat a la participació de les nostres accions i campanyes, accions que al llarg de l’any i puntualment vos anirem informant.
Durant aquestes festes de poble, vos convidem a visitar l’exposició ART – ARTIS al carrer Sant Francesc 22. A més de visitar-la, allí podeu aportar aliments que no es fan mal bé i que aniran destinats a l’Economat. A més de l’exposició a l’espai d’art podeu participar en la subhasta a sobre tancat de tres de les obres, i gaudir durant aquestes festes de les obres a subhastar que estaran exposades a la parròquia de Sant Pere.  
També vos informem que des de Càritas hem encetat una nova campanya d’agraïments a tots aquells establiments que estan col·laborant amb nosaltres, hem preparat uns cartells que es ficaran a les estances de cada establiment. El primer cartell ja està posat a les portes del supermercat Charter ( Consum) a Tavernes, ja que des de la seua obertura al poble està col·laborant setmanalment amb la donació d’aliments amb curta durada. Amb aquesta acció volem agrair la seua acció i esperem que siga exemple d’altres establiments del nostre poble. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario