sábado, 8 de septiembre de 2012

Article d'opinió : SOBRE LES FESTES LOCALS


Porte anys sentint als partits polítics, en aquells temps de l'oposició i ara en el govern local, despotricant any raere any sobre el modèl de festes locals que seguía el PP, qualificant-les, entre altres coses, de ser 
d'époques antanyes, dels seixanta ... etc. , i dient que si ells manaren, la cosa cambiaría.

I sí, si que ha canviat... a pitjor, perqué este any tenim menys dies de festes, seguint el modèl d'estes seguent el mateix d' altres anys, sense que vaja canviat dit modèl, sols alguns actes nous de no massa relevància .
L'any passat s'excusaren en que els actes ja estaven contractats quant accediren al poder, supose que aquest s'excusaràn en la manca de diners .
I es que els invents, en gasseossa i en casa, el modèl de festes es el que es, i porta, millor o pitjor, funcionant de fa un grapat d'anys, i sense una inversió forta com va fer Gandia fa uns anys, poc es pot canviar, doncs per a fer-ho faría falta nous tipus d'espectacles com va fer aquella ciutat. O No ?

Signat, Enrique Estruch i Ferrando

4 comentarios:

  1. T'aconselle li preguntes a l'empresa que fa el llibre de festes (La Veu) si hi ha més o menys actes enguany que els altres anys. Potser canvies el que has escrit.
    Que no es facen actes oficials en tres dies i tot es concentre els caps de setmana, a mi em sembla una bona decisió, perquè no oblide que la gent treballem. Si tu no treballes i pots pendre't festa, sort teua!
    Que no hi han uns actes o espectacles, però si hi ha altres, i que t'agraden o no es questió de preferències.
    A mi em sembla totalment desafortunada la teua frase de que no tenen massa relevancia.
    Per a mi en tenen i de fet mai no he anat mai a vore els cantants locals però no em perdre el jazz. ¿Quina és per a mi la relevància?
    I fer inversions quan a tot el món li sobren els diners, com va fer Gandia, és molt facil. Allò que és dificil es mantindre's i damunt gastar menys, perquè estic segur que es gastaran molt menys diners, això si no portaran les momies de cantants passats de moda i en declive que portava el PP.

    ResponderEliminar
  2. Si els comentaris que t'envien no els publiques malament anem. Poc em voràs per aci

    ResponderEliminar
  3. Publiquem tot el que rebem, sempre i quant es mantinguen les formes : Altra cosa es quant, doncs no ens dediquem professionalment , com be sabeu, a açò del blog i per tant entrem a ell quant podem, i mai , noramlemnt, en festius.

    ResponderEliminar
  4. El castell el fan masa tard. Les 2:30 es masa tard per als xiquets i obligarà a parar els bous o lo que fan a la Plaça per anar a vore-lo.
    Per que no a lew 12:30 o la 1:00 ?

    ResponderEliminar