jueves, 6 de septiembre de 2012

NOTA DEL PP SOBRE LES INUNDACIONS DE L´AVINGUDA




La platja de Tavernes s’inunda per la inoperància del Tripartit.



Amb les pluges de setmana passada diverses zones de Tavernes han resultat afectades

per l’acumulació d’aigua, principalment l’avinguda de La Marina.

El Partit Popular de Tavernes vol aclarir a què es deu aquest fet, que molta gent relaciona amb una execució o planificació deficients de la xarxa de recollida d’aigües  pluvials de la Platja. Aquesta resposta fàcil i infundada és la que sona pels carrers i el govern, lluny de desmentir-la, la recolza amb el seu silenci, deixant en entredit la credibilitat dels propis tècnics municipals.

La canalització d’aigües pluvials de l’Avinguda de la Marina es va iniciar en l’anteriorn legislatura i es va finalitzar l’estiu passat. Aquesta obra és una primera fase del projecte.

A dia de hui, resta la segona fase per dur a terme. És el tram que connectarà la primera fase ja realitzada de l’avinguda amb el canal de defensa, pel carrer Blasco Ibáñez.

Aquesta segona fase, oblidada per Tripartit, és la que recorda el Partit Popular que és “essencial per al correcte funcionament de la totalitat de la infraestructura i que resol els problemes de les aigües en eixa zona de la Platja”, afirma el portaveu popular Manuel Vidal.

Davant els reiterats comentaris del govern del senyor Juan sobre l’estat econòmic de l’Ajuntament i la pregonada dificultat per fer obres i inversions cal dir que, en previsió, el Partit Popular va deixar 700.000€ específicament per a dur a terme esta segona fase del projecte. Aquesta partida continua íntegrament disponible per a quan el govern del Sr. Juan vullga enterar-se que existix i tinguen interès per fer les obres.

De totes maneres no és estrany esta ignorància ja que fins molts mesos després de començar a governar, el Tripartit no es va assabentar que els baixos del Vergeret eren de l’Ajuntament i tot això malgrat les advertències i indicacions continues dels regidors populars.

El Tripartit capitanejat pel senyor Juan sembla voler tirar terra sobre projectes planificats, necessaris i econòmicament dotats del Partit Popular, en una clara mostra d’obscurantisme polític i de visió partidista abans que resolutiva i de interés pel poble de Tavernes.

Des d’ací el Partit Popular s’ofereix una vegada més per a facilitar les tasques de gestió per tal que es finalitze aquesta infraestuctura. Sempre que el Sr. Juan vullga, clar està.

Jo sols demane que es deixe de politiqueos, i que els nostres polítics no facen com els seus blogs afins, tot es discutir si son galgos o podencos, però el problema ahí, o no ?

1 comentario:

  1. Manolo Vidal com ens té acostumat torna a mentir i a voler enganyar els vallers i valleres usant amb mala fe els conceptes de la comptabilitat de l'Ajuntament tot i que sap que eixos 700.000 euros ni els va deixar, ni estan ni han estat mai "en paper", o siga en bitllets d'euros preparats i a punt per a eixa obra..

    Qualsevol que conega el concepte de "caixa única" amb el que treballa l'Ajuntament ho entendrà facilment: eixos 700.000 euros són un concepte en la comptabilidad, s'han posat perquè en un moment -dos, tres anys...- caldra gastar-los, però això no vol dir ni de bon tros que els diners estan en caixa o estan apartats per a fer-ne ús. Els diners, en un moment determinat estaran o no estaran, si abans i per culpa de la caixa única, els ingressos municipals no s'han gastat en nòmines, en pagar bancs, etc.

    Manolo Vidal deu saber - ja dubte després el que ha escrit- que el concepte de caixa única de l'Ajuntament impedeix fer "montonets", per explicar-ho, impedeix dir i fer: esta quantitat la guardem per açò, aquella la guardem per això i l'altra per això altre. I aixì es dona el cas continuament que coses que estan en la comptabilitat contemplades arriba el moment de pagar-se i no estan els diners. O siga quant Manolo Vidal diu que en previsio va deixar eixos diners cal entendre que de deixar diners fisics i comptadors en billets res de res. Va deixar anotada una partida sobre una futura necessitat d'eixos diners quan s'executarà el projecte. Manolo Vidal el que hauria de fer es estudiar el concepte de caixa única, que sembla mentira que encara s'esvare tant en eixos temes econòmics.

    Si que és veritat com ell diu que eixa partida continua integrament disponible, o siga com que ell no va fer cap obra quant era alcalde no se n'han gastat cap i per tant podrem gastar tots eixos diners quant es faça l'obra. Però això no vol dir que l'Ajuntament tinga eixos diners en caixa ni que els te apartats. Tornem a la caixa única. Estan conceptuats, però no es tenen.

    Es igual que quant en una familia a principi d'any diu: ens gastarem 1.000 euros amb un televisor, i fa la previsió però sense tindre els diners, que potser els tinga i compte els bitllets quan cobre l'extra, les taronges o li caiga la loteria.

    Manolo Vidal deu saber - igual ni ho sap, perquè no es va preocupar mai per intentar aconseguir-los - que eixe projecte necessite el permis i aprovació de Costes per ser una obra que dona a la mar i el permís i aprovació de la Confederació del Xuquer en tratar-se d'un abocament. I en eixe cas, sembla ser que haurà de ser el govern del PP que dirigeix i decideix en eixes entitats els que hauran de donar el permís i aprovar l'obra. Manolo, en comptes d'estar tocant-te els nassos, a vores si t'espaviles i acceleres els tràmits, este del colector i el del riu Vaca. Això si que seria d'agrair al PP i no estes intoxicacions que ens dius.

    Si Manolo Vidal i l'anterior govern del PP no hagueren deixat els ordenadors blancs i si no haguera borrat tots els discos durs de l'equip de govern potser no haurien tardat tant en saber les coses de l'Ajuntament.
    Si Manolo Vidal haguera actuat com cal a un bon gestor i hagues fet el que hauria fet un bon alcalde preocupat pel seu poble - que no era una altra cosa que fer un traspas de poders explicant al seu successor totes les coses - potser ara no diria que molts temes de l'ajuntament el nou govern va tardar mesos en saber-los. Però no ho va fer, no va ser capaç de reunir-se amb l'alcalde actual per explicar-li res. Tot va ser un entrebanc.

    I ara que ens parle d'interés pel poble!!!

    També hi han altres coses que es van assabentar més tard, com són la quantitat de factures impagades i moltes coses fetes sense cap consignació.

    ResponderEliminar