sábado, 29 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Tres de tres

Tres pluges fortes, tres inundacions de la platja . 

I mentrestant, el nostre govern i oposició locals discutint si són llebrers o conillers : Els uns que si van deixar els diners per a executar les obres del col·lector que falten per a evitar les dites inundacions, i els altres que si el que falten són els permisos de les administracions superiors governades pel partit de l'oposició. 

I jo em pregunte : Quan anteposaran ambdós els interessos del poble per davant dels seus interessos partidistes, i treballaran muscle amb muscle en benefici d'este ? 

Tenint en compte que per a l'Alcalde va ser un èxit en el tema de Vergeret anunciar que quasi mig any després de botar el tema a la palestra, govern i oposició anaven de la mà en eixe tema, em tem que mai."

Seran capaços algun dia de treballar  junts sense
mirar els colors polítics i els interesos partidistes ?
  Hui per hui es evident que no .
Tres lluvias fuertes, tres inundaciones de la playa .

 Y mientras tanto, nuestro gobierno y oposición locales discutiendo si son galgos o podencos : Los unos que si dejaron el dinero para ejecutar las obras del colector que faltan para evitar dichas inundaciones, y los otros que si lo que faltan son los permisos de las administraciones superiores gobernadas por el partido de la oposición.

Y yo me pregunto :  ¿ Cuando antepondrán ambos los intereses del pueblo por delante de sus intereses partidistas, y trabajarán hombro con hombro en beneficio de éste ?

Teniendo en cuenta que para el Alcalde fué un logro en el tema de Vergeret anunciar que casi medio año después de saltar el tema a la palestra, gobierno y oposición iban de la mano en ese tema, me temo que nunca.  

PLUGES, INUNDACIONS I VENT HURACANT EN LA PLATJA


De nou , l'avinguda de gom a gom





Forts vent huracants arrancaren portes, tombaren faroles
i causaren danys en inmobles .

viernes, 28 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Independència

Cada vegada que sent parlar de la independència de Catalunya o el País Basc, em pregunte que passaria si després d'un referèndum i posterior procés d'independència, i després de que les províncies catalana de Tarragona i basca d'Álava, votaren no a la independència, quelcom factible si tenim en compte que en ambdós províncies la suma dels vots dels partits denominats 'constitucionalistes' i per tant contraris a la mateixa, supera en escreix als vots dels separatistes, s'iniciara el dit procés de separació . 

 Permetrien estos demòcrates separatistes que en el dit cas de separació d'Espanya, les dites províncies es quedaren en esta, i per tant el seu àmbit territorial minvara ? 
Seríen relament tant demócrates com a permetre una secesió
dins del seu territori ? No eu tinc gens clar, i vostés ?

Em tem que intentarien que en tot cas l'àmbit electoral no fóra la província com a marca la legislació electoral actual, sinó tota la comunitat autònoma, per a evitar quelcom que és més que factible. 

Per favor, si ens llig algun proindependència ens ho aclarisca , gràcies .

Cada vez que oigo hablar de la independencia de Cataluña o el País Vasco, me pregunto que pasaría si trás un referéndum y posterior proceso de independencia, y trás que las provincias catalana de Tarragona y basca de Álava, votaran no a la independencia, algo factible si tenemos en cuenta que en ambas provincias la suma de los votos de los partidos denominados "constitucionalistas" y por tanto contrarios a la misma, supera en creces a los votos de los separatistas, se iniciara dicho proceso de separación . .

¿ Permitirían estos demócratas separatistas que en dicho caso de separación de España,  dichas provincias se quedaran en ésta, y por lo tanto su ámbito territorial menguara ? 

Me temo que intentarían que en todo caso el ámbito electoral no fuera la provincia como marca la legislación electoral actual, sino toda la comunidad autónoma, para evitar algo que es más que factible.

Por favor, si nos lee algún pro-independencia nos lo aclare, gràcias .

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


Els guanyadors de les disfresses i dels carrers engalanats van recollir els premis en el saló de plens

Els representants dels guanyadors del concurs de disfresses i dels carrers engalanats de les festes majors de Tavernes de la Valldigna van recollir els premis de mà de les autoritats municipals en el saló de plens de l’Ajuntament. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per la regidora de Festes, Pilar Altur, i diferents membres de la corporació municipal van lliurar els xecs als afortunats guanyadors.

Enhorabona a tots, doncs gràcies a ells encara queda algo de festa netament del poble. 

El valler Paco Sales és l’únic representant valldignenc en l’expedició a l’Himàlaia


Este diumenge 30 de setembre és el dia de partida de l’expedició valenciana a la serralada de l’Himàlaia-2012. Quatre membres de diferents clubs del País Valencià, com ara el Centre Excursionista de Ròtova, el Centre Excursionista Castelló i el Grup Muntanya Valldigna partiran cap al Nepal.

Paco Sales és l’únic representant de la Valldigna en esta expedició. Sales, que està molt il·lusionat amb este nou repte, compta amb experiència com a organitzador d’algunes expedicions en diversos continents.

En esta expedició no es podran aconseguir cims de 8.000 metres, ja que necessitarien molt més dies d’aclimatació. Així i tot, els expedicionaris hauran de passar més de 20 dies en altituds que oscil·laran entre els 3.000 i els 5.500 metres en la serralada més alta del món.

Este cap de setmana passat, els muntanyencs van realitzar una sèrie d’activitats per a culminar la preparació de tot l’any. Han estat al refugi de la Font Freda situat als Ports de Tortosa-Beseit, on ascendiren als principals cims de la zona: Negrell (1.344 M), Tossal d'en Cervera (1.347 M) i Tossal dels Tres Reis (1.350 M).

Un dèu per Paco, ànim i a per ell .

L’Ajuntament de Tavernes rep la donació d’un relleu de cristall del seu escut corporatiu

El treball d’artesania ha sigut lliurat pel seu autor, David Vincent Mahiques, a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan. A partir d’ara formarà part del patrimoni artístic de Tavernes.
 
David Vincent Mahiques, director de la Cristalleria Parra, acompanyat pel fundador, José Bosch, lliuraren el relleu de cristall a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que els va agrair en nom de la ciutat l’entrega de l’obra artística.

Per a la fabricació de l’escut s’han utilitzat vidres de color, tallats segons la forma de l’escut corporatiu de Tavernes. Posteriorment, totes les peces han sigut traslladades a la base de vidre transparent prèviament tallada i cairada.

Totes les peces s’han ficat al forn damunt una base d’arena per a donar textura al vidre. Els vidres queden apegats amb una temperatura de fusió inferior a 1723 graus.

El procés de construcció artesanal ha estat bastant laboriós i el resultat és molt bo. El relleu va estar exposat en la Fira de Sant Jaume d’este estiu en la platja de Tavernes i es va fabricar expressament per a la ciutat de Tavernes.

Dona gust vore que encara queden artesans, en un mon cada vegada més industrialitzat.

La XII gala anual de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana es celebra demà dissabte a Tavernes

La Federació de Karate de la Comunitat Valenciana celebra este cap de setmana la XII gala anual a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. Serà este dissabte 29 de setembre a partir de les 19 hores.

La FKCV aprofitarà la celebració de la gala per a guardonar els millors karatekes de la Comunitat Valenciana. Especialment, la gala anirà dedicada als pioners del karate en la Comunitat Valenciana, als quals retrà un merescut homenatge. Així mateix, es lliuraran reconeixements i mencions als clubs més destacats en tramitacions de llicències i èxits esportius.

El Club Karate-Do de Tavernes aprofitarà l’acte, com a amfitrió, per a realitzar una demostració a càrrec de l’equip local.

Serà la primera vegada que Tavernes de la Valldigna aculla esta gala de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana.

Interessant qualsevol acte esportiu, perquè l'esport requerix vida sana, algo que cada dia fa més falta entre els nostres jovens .

Les falles de Tavernes presenten la nova fallera major este mes d’octubre

L’entrada del mes d’octubre marca l’arribada de diferents actes fallers, de caire festiu i oficial. Dissabte 13 es celebrarà l’acte d’acomiadament i proclamació-exaltació de les falleres majors de Tavernes.

La setmana del 8 al 13 d’octubre 2012 està plena d’actes fallers. El dilluns 8 d’octubre es celebrarà el II concurs de paelles nocturnes que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera. Serà a les 20h en el local multiusos del Vergeret. Les bases per a participar-hi es troben en els casals de les comissions falleres.

El dijous 11 d’octubre s’inaugurarà el III Concurs Fotogràfic, acte que  organitza la FdF per a enlairar la festa fallera. Podran participar-hi tots els fallers de Tavernes, amb un màxim de 3 fotos per persona. La foto guanyadora serà el cartell anunciador de les falles 2013. S’hauran de dur a la Casa de la Cultura el dimecres 10 d’octubre de 18 a 20h (les bases són als casals de les comissions falleres).

El dissabte 13 d’octubre es celebrarà l’acte d’acomiadament i  proclamació-exaltació. Les falleres majors de Tavernes de la Valldigna 2012, Sheila Romero, Verònica Martínez i les respectives corts d’honor s’acomiadaran com a màximes representants del món faller.
  
En l’acte, Raquel Mafé serà declarada fallera major de Tavernes 2013, juntament amb tota la seua cort d’honor, les 6 falleres que l’acompanyaran en els nombrosos actes que l’esperen d’ara en avant.

Enhorabona i que gaudiu d' unes magnífiques festes baix el vostre regnat.

jueves, 27 de septiembre de 2012

QUE ARRIBEN LES FALLES !!!


Actes previstos en Octubre per la FdF :

8 d’octubre de 2012 – II concurs de paelles nocturnes que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera a les 20.00h al local multiusos del carrer Marjaletes. (Les bases estan als casals de les comissions falleres).

11 d’octubre de 2012 – Inaguració del III Concurs Fotogràfic, acte que organitza la FdF per enlairar la festa fallera, a dit concurs podran participar tots els fallers amb un màxim de 3 fotos per persona. La foto guanyadora serà el cartell anunciador de les falles 2013. Les fotos s’hauran de dur a la Casa de la Cultura el dimecres 10 d’octubre de 18.00-20.00h (les bases estan als casals de les comissions falleres).

13 d’octubre de 2012 - Acomiadament i Proclamació-Exaltació. Serà el dia més intens i emocionant, les Falleres Majors de Tavernes de la Valldigna 2012; la xiqueta Sheila Romero i Sra. Verónica Martínez i les seues respectives Corts d’Honor s’acomiadaran del poble de Tavernes com a màximes representants del món faller.
A la vegada, serà un dia molt esperat per a la Sra. Raquel Mafé, donat que serà exaltada com a Fallera Major de Tavernes 2013, junt amb ella també seran presentades les 6 xiques que formaran part de la seua Cort d’Honor.

La Federació de Falles Junta Local Fallera agraix d’antuvi la participació de tot faller i simpatiçant als actes que amb molta estima estem preparant per enlairar les festes falleres i la germanor.

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA : Nepal

TOT PREPARAT PER A L’EIXIDA DE L’EXPEDICIÓ A LA CORDILLERA DE L'HIMALAYA-2012.

Este pròxim diumenge dia 30 de setembre, eixiran els muntanyencs cap al Nepal, l’expedició esta composta per quatre membres de distints Clubs del País Valencià: Centre Excursionista de Ròtova, Centre Excursionista Castelló i Grup Muntanya Valldigna.

Paco Sales es l’únic representant de la Valldigna, el Valler compta com organitzador d’algunes expedicions a altres continents, el Valldignenc comenta que esta molt il·lusionat en este nou repte, encara que no es podran aconseguir cims de 8.000 metres, ja que necessiten un major període de temps per l’aclimatació, es un nou repte ja que els expedicionaris tindran que passar durant mes de 20 dies, en altituds entre els 3.000 i 5.500 metres, en la major serralada muntanyosa del món.  

Este cap de setmana passat els muntanyencs han realitzat una sèrie d’activitats que han culminat la preparació de tot l’any. Han estat el refugi de la Font Freda situat en Els Ports de Tortosa-Beseit, ascendint als principals cims de la zona:  El Negrell (1.344 M), Tossal D'en Cervera (1.347 M) i Tossal Dels Tres Reis (1.350 M).

Tots els Membres del GMVALLDIGNA desitgen a nostre amic i company Paco Sales un bon viatge, estem convençuts que la VALLDIGNA estarà ben representada en esta activitat a nivell internacional; coneixent-ho com ho coneixem, deixarà el nom de nostra comarca en el millor dels llocs de la Serralada de l’Himalaya, com ho ha estat fent fins el moment per tots els racons del món.
Bon viatge i una feliç tornada ¡

GMValldigna setembre de 2012

EDITORIAL : Quita ... y espera

Definición : Propuesta hecha por el deudor insolvente por la que solicita a sus acreedores un aplazamiento en la exigibilidad de sus deudas (espera), o bien unacondonación de parte de ellas (quita) o, lo más habitual, una combinación de ambas cosas. Ésta es la fórmula más común empleada en el convenio entre eldeudor y los acreedores por el que se llega a la resolución judicial de una quiebra o suspensión de pagos.
De vegades les ilusions es convertixen en realitats

Este mediodía, en un programa de televisión , el ex-político y profesos de ciencias políticas Jorge Vestrynge, proponía que la banca española, principal deudora de los créditos de los españoles, hiciera una quita general : Con ello se desahogarían éstos y con ello, al quedar liberados parte de los ingresos de los mismos, estos se podrían usar en inversión y ello serviría de revulsivo a la economía española .

¡¡¡ Iluso !!!..................... o no .


Definició : Proposta feta pel deutor insolvent per la que sol·licita als seus creditors un ajornament en l'exigibilitat dels seus deutes (espera) , o bé unacondonación de part d'elles (lleva) o, el més habitual, una combinació d'ambdós coses. Esta és la fórmula més comuna empleada en el conveni entre el deudor i els creditors pel qual s'arriba a la resolució judicial d'una fallida o suspensió de pagaments. 

Este migdia, en un programa de televisió , l'expolític i professos de ciències polítiques Jorge Vestrynge, proposava que la banca espanyola, principal deutora dels crèdits dels espanyols, fera una "quita" general : Amb això es desfogarien estos i amb això, al quedar alliberats part dels ingressos dels mateixos, estos es podrien usar en inversió i això serviria de revulsiu a l'economia espanyola . 

¡¡ Il·lús!!! ..................... o no .


miércoles, 26 de septiembre de 2012

EDITORIAL : Entre la condemna i la comprensió

CONDEMNA : Dels actes violents que es van produir en les manifestacions d'ahir, i de l'assetjament que es pretenia al palau de les corts, amb la coacció a la representació legal dels ciutadans que això comportava . 

COMPRENSIÓ : Pel desesper dels milers i milers de ciutadans, que amb això pretenien fer arribar el seu desencant a dites parlamentàries, fer-se sentir . Llàstima que els grupuscles extremistes de sempre aprofitaren per a fer de les seues. 

Esperem que d'ara en avant es puga fer arribar el missatge d'una forma pacífica i tolerant: Per eixe camí sempre ens trovarem.

CONDENA : De los actos violentos que se produjeron en las manifestaciones de ayer, y del asedio que se pretendía al palacio de las cortes, con lo de coacción a la representación legal de los ciudadanos que ello conllevaba .

COMPRENSIÓN :   Por el desespero de los miles y miles de ciudadanos, que con ello pretendían hacer llegar su desencanto a dichos parlamentarios, hacerse oír . Lástima que los grupúsculos extremistas de siempre aprovecharan para hacer de las suyas.

Esperemos que en adelante se pueda hacer llegar el mensaje de una forma pacífica y tolerante . Por ese camino siempre nos encontraremos .

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


Pau Alabajos actuarà a Tavernes dins dels actes de celebració del 9 d’octubre

El cantant Pau Alabajos actuarà en la Casa de la Cultura de Tavernes a preu popular dins dels actes de celebració del 9 d’octubre de la capital de la Valldigna.

Serà el dilluns 8 d’octubre, a les 19:30 hores, en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, organitzat per la Regidoria de Joventut. El preu del concert és popular, ja que sols tindrà un cost de 3,5 euros.

Junt amb Pau Alabajos actuarà Xabi Arakama, del País Basc, músic habitual en els concerts del grup Obrint Pas. Finalment, la participació local estarà representada per Ximo Caffarena, acompanyat per Quim i Aina Sanç.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha destacat “des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes hem organitzat un magnífic concert per a celebrar com cal el 9 d’octubre. Tavernes feia molts anys que no realitzava actes rellevants per a celebrar la diada dels valencians. Per a nosaltres este és un concert especial i per això hem fet un esforç important tant en el cartell com en el preu de les entrades. Voldria convidar tots els vallers i també els seguidors de Pau Alabajos de tota la comarca a gaudir d’este concert únic i a participar en totes les activitats que estem preparant en l’Ajuntament. Esperem que serà un èxit i que la Casa de la Cultura de Tavernes s’omplirà per a escoltar música en valencià i de qualitat”.

El concert de dilluns 8 d’octubre està inclòs dins dels actes que prepara l’Ajuntament de Tavernes amb motiu de la celebració del dia dels valencians, el 9 d’octubre, i que inclouran activitats de caire festiu, cultural i institucional.

Este dissabte jornada de portes obertes per a visitar la cova del Bolomor
            
L’Ajuntament de Tavernes facilita este dissabte 29 de setembre la visita a la cova del Bolomor, en una jornada de portes obertes en què els veïns de Tavernes i de la Valldigna podran visitar un dels jaciments arqueològics més importants d’Europa.

El nombre de visitants màxim per a entrar a la cova serà de 300 persones. Hi haurà 3 torns de visita, i per a participar-hi cal fer la inscripció prèvia correlativa en el pavelló esportiu en horari de 10:15 a 13 hores i de 17:30 a 20 hores, o el mateix dia en la plaça del poliesportiu a les 9 del matí. Les visites estan programades a les 10, 11 i 12 hores, amb un màxim de cent persones per torn. Els interessats hauran d’anar amb prou temps per a apuntar-se, ja que la visita és a peu des de la plaça del pavelló cobert. El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna col·laborarà activament en el desenvolupament de la jornada.

 La regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí ha expressat “la nostra satisfacció com a ciutat, i la meua personal, per poder acostar als nostres veïns part dels treballs d’investigació dels científics que treballen en la cova del Bolomor. A més, estem treballant a promocionar i donar a conèixer el jaciment d’una forma controlada i amb una combinació equilibrada per a potenciar el turisme cultural i la salvaguarda del nostre patrimoni i medi ambient”. 

L’accés a la cova del Bolomor es podrà realitzar més còmodament amb la nova senda que este estiu han habilitat els treballadors de l’Ajuntament, precisament per a tindre preparada l’accessibilitat de les visites programades de les jornades específiques de portes obertes en la cova.

D’esta manera van prenent forma algunes de les idees apuntades per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, quan uns mesos arrere es va reunir amb el director de les excavacions de la cova del Bolomor, Josep Fernández, on es va plantejar la possibilitat d’incloure el jaciment de Bolomor dins dels circuits històrics, culturals i turístics de Tavernes i de la Valldigna, així com la d’establir visites guiades i jornades de portes obertes.

L’alcalde de Tavernes Jordi Juan, va afirmar aleshores que “"la voluntat de l’Ajuntament, i pensem que coincidim amb la de tot Tavernes, és potenciar i salvaguardar el nostre patrimoni cultural, donar-li valor de forma que tots gaudim d’este jaciment arqueològic, considerat un dels més importants d’Europa".


La Policia Local de Tavernes intensifica el control d’accés i eixida dels IES i col·legis públics i concertats

La Policia Local de Tavernes està intensificant la cobertura i la presència policial en les entrades i eixides de les 6 escoles públiques i concertades de la localitat. El consistori valler vol garantir així la seguretat de la població escolar.

Els centres públics Magraner, Alfàndec, Sant Miquel, Divina Aurora i els privats concertats HHDC i San José Patronat compten de forma permanent amb cobertura policial que controla l’accés del centenars d’alumnes que acudixen cada dia a estos centres escolars.

Per a poder cobrir tots els centres al complet, s’hi ha destinat personal de les oficines de la Policia, ja que la seguretat de les entrades i les eixides és una prioritat per a tot el curs escolar; s’atenen així les demandes dels centres escolars. La Regidoria de Seguretat Ciutadana i la prefectura consideren l’atenció als escolars una funció policial prioritària.

Els dos IES de la localitat, el Valldigna i el Jaume II, que acullen centenars d’alumnes cada dia, són dos dels principals objectius d’esta cobertura de vigilància policial, on, a més per garantir la seguretat de la zona, també es realitzen accions de vigilància en l’horari d’esplai dels centres.
#

NUEVO REFRANERO ESPAÑOL POR LA CRISIS

1- En Bankia cerrada no entran moscas. 
2- Aquí hay Mariano encerrado. 
3- En casa del herrero cartilla del paro. 
4- Aunque la Merkel vista de seda, Merkel se queda. 
5- En Abril, recortes mil. 
6- Lo prometido es deuda. 
7- A la cama no te irás,  deber un poco más. 
8- No hay mal que por el INEM no venga. 
9- El perro de San Roque no tiene rabo porque Mariano Rajoy se lo ha cortado. 
10- No por mucho recortar, nos rescatan más temprano. 
11- A falta de cash, buenas son OPAs. 
12- Mas vale trabajo poco remunerado en mano que ofertas volando. 
13- Todos los caminos llevan a la cola del INEM.
14- Al pasar la BANKIA, me dijo el bankiero, me sobran ladrillos, dame mas dinero. 
15- En martes, ni te cases ni te "embanques". 
16- A río revuelto, ganancia de rescatadores. 
17- No hay mal que con recortes no venga. 
18- Donde dije, digo, digo RESCATE 
19- A suelo recalificado no le mires el diente. 
20- Más vale euro en mano, que ciento en el Banco. 
21- El que avisa no es Rajoy. 
22- Al mal tiempo, mucha cara. 
23- Al ciudadano honesto, todo son impuestos y a los defraudadores, todo son favores. 
24- Ojos que no ven, Urdangarín que se lo lleva. 
25- A la cama no te irás sin sufrir un recorte más. 
26- Nunca digas de este agua no beberé, este cura no es mi padre, ni este ERE no me afecta. 
27- Tanto va el cántaro a la fuente , que al final habrá que privatizarlo. 
28- Al pasar por BANKIA me dijo el bankiero , aunque seas bonita me quedo el dinero. 
29- Hasta el 40 de mayo no te sellan el paro. 
30- En casa del obrero , ni cuchillo ni palo. 
31- Vota gaviotas y te sacarán los ojos. 
32- Ojos que no ven, impuesto que te ponen. 
41- Matar dos Espes de un tiro.

ASTUCIA FEMENINA



Los griegos decían que las mujeres tenían algo que ellos no tenían y que ellos envidiaban : ASTUCIA!!! De cualquier cosa que le des a una mujer, ella hará algo fabuloso.   Dale un espermatozoide y ella te dará un hijo…Dale una casa y ella te dará un hogar... Dale alimentos y ella te dará una exquisita comida...   Dale una sonrisa y ella te dará su corazón… Ella multiplica y engrandece todo lo que le des...   
Así que si le das problemas... ¡¡prepárate!!

martes, 25 de septiembre de 2012

PARTIT POPULAR : La Generalitat Valenciana millora l'atenció als parats de Tavernes



La Generalitat Valenciana, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), té a la firma un nou conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

L'anterior conveni, pel que l'Ajuntament de Tavernes actuava com a centre associat del SERVEF, va finalitzar el mes de març passat.

És d'agrair a la Generalitat Valenciana este nou conveni de col·laboració pel que podran  oferint-se en el Braç Treballador els servicis de renovació de la demanda, entrevistes, actualitzacions de currículums, i la resta d'accions del SERVEF evitant així els desplaçaments a Sueca dels desocupats de Tavernes. Al mateix temps estos servicis seran extensibles als usuaris de Simat i de Benifairó, millorant l'atenció a tota la Valldigna.

Açò ratifica, una vegada mes, que les actuacions en matèria d'ocupació a Tavernes només és realitzen basant-se en iniciatives d'organismes i entitats d'àmbit superior, no existint cap iniciativa que nasca del govern municipal del Tripartit.

De fa temps que s'està demanant des del Partit Popular la posada en marxa del Viver d'Empreses i la resta d'instal·lacions per a la realització de cursos de formació ocupacional que el PP va deixar acabades en l'anterior legislatura i que encara no s'han posat al servici dels veïns de Tavernes.

Recentment s'han publicat dades del Viver d'Empreses de Gandia del que portem d'any 2012, amb 270 projectes de negoci i s'han creat 60 empreses.

Ací, el govern del Sr. Juan, tenint les infraestructures necessàries acabades, havent publicat el reglament i bases de funcionament del Viver, tot això en l'anterior legislatura, fins al moment no s'ha informat d'això als desocupats perquè aquells amb inquietuds emprenedores puguen rebre el suport inicial per les seues activitats empresarials.

No volem pensar que l'actual govern del Tripartit no posa en funcionament estos recursos perquè son d'iniciativa del Partit Popular, o que espera que la Regidora de Foment  s´agarre la baixa per maternitat per a posar en marxa estes actuacions.

Animem al Sr. Juan perquè d’una vegada pose en funcionament el Viver d’empreses i la resta d’instal·lacions potenciadores d’ocupacio.  

EDITORIAL : Portugal

El nostre país veí és un de què està aplicant les receptes de la Merkel i companyia , imposades pel seu rescat, i que conseqüència d'això està aplicant una sèrie de mesures semblants a què s'estan aplicant al nostre país, i les que volen que apliquem : Retalls socials, rebaixes salarials, etc. 

Doncs bé, el govern luso ha hagut de fer marxa enrere en algunes d'estes mesures, després de les mobilitzacions ciutadanes en contra . 

Ací a Espanya està tard hi ha convocades una sèrie de mobilitzacions que esperem acaben pacíficament. 

Prendrà nota i rectificarà el nostre govern si estes són multitudinàries, igual que ha fet el seu col·lega ultraliberal portugués ? Em tem que no .

Potser siga sent ja hora que els que realment podem parar el país i fer-nos sentir, prenguem cartes en l'assumpte : S'imaginen uns dies sense taxis, comerços, bars i restaurants, servicis mínims en sanitat, sense educació i, el més important, sense camions, sense educació i, el més important, sense camions que abastisquen als supermercats ? Veritat que el govern així sí s'assabentaria de que ja estem farts de pagar-la sempre els mateixos ? 

Perquè als autònoms ens han pujat el que ens retenen trimestralment a compte de la renda 3 punts, del 18 a 21 %, donant igual que guanyem 1000 que 100.000 , i a això cal afegir-li que els nostres servicis s'han encarit amb la pujada de l'IVA també tres punts, i això que cada dia tenim menys clientela . 

Haurem d'anar pensant-ho seriosament, però sense demora, ens juguem el coll ."

Nuestro país vecino es uno de los que está aplicando las recetas de la Merkel y compañía , impuestas por su rescate, y que consecuencia de ello está aplicando una serie de medidas similares a las que se están aplicando en nuestro país, y las que quieren que apliquemos : Recortes sociales, rebajas salariales, etc.

Pues bien, el gobierno luso ha tenido que dar marcha atrás en algunas de estas medidas, trás las movilizaciones ciudadanas en contra .

Aquí en España está tarde hay convocadas una serie de movilizaciones  que esperemos acaben pacíficamente.

¿ Tomará nota y rectificará nuestro gobierno si éstas son multitudinarias, al igual que ha hecho su colega ultraliberal portugués  ? Me temo que no . 

Quizás vaya siendo yá hora de que los que realmente podemos parar el país y hacernos oír, tomemos cartas en el asunto : ¿ Se imaginan unos días sin taxis, comercios, bares y restaurantes, servicios mínimos en sanidad, sin educación y, lo más importante, sin camiones que abastezcan a los supermercados ? ¿ Verdad que el gobierno así sí se enteraría de que ya estamos hartos de pagarla siempre los mismos ?

Porque a los autónomos nos han subido lo que nos retienen trimestralmente a cuenta de la renta 3 puntos, del 18 a 21 %, dando igual que ganemos 1000 que 100.000 , y a eso hay que añadirle que nuestros servicios se han encarecido con la subida del IVA también tres puntos, y eso que cada día tenemos menos clientela .

Tendremos que ir pensándolo seriamente, pero sin demora, nos jugamos el cuello . 


MÉS DE HUMOR : Humor celestial


2 monjas van al mercado y se demoraron mucho.


- Hermana Andrea, ya es oscuro y aún estamos lejos del convento.
- Sí, Hermana Dulce, y ya se dio cuenta de que un hombre nos está siguiendo?
- Sí. Que querrá?
- Lógico: violarnos
... - Qué hacemos?
- Lógico: separarnos. Usted por allá y yo por aquí
El hombre siguió a la Hermana Dulce. La Hermana Andrea llegó al convento preocupada. Pasada una hora, llega la Hermana Dulce.
- Qué sucedió?
- Lógico: comencé a correr, y él también.
- Y entonces?
- Lógico: me alcanzó
- Dios mío! Y usted qué hizo?
- Lógico: me levanté el vestido.
- Hermana! Y qué hizo él?
- Lógico: se bajó los pantalones
- Y entonces?
- Logico: No es obvio? Una monja con el vestido levantado corre más rápido que un hombre con los pantalones abajo!

SI HAS PENSADO EN OTRO FINAL, REZA 188 AVE MARÍAS, 320 PADRES NUESTROS Y PIDE A DIOS QUE LIMPIE TU MENTE!

No me lo reenvies que estoy rezando!!!  jajajajajaja

UNA DE MAGIA : Te conozco mejos de lo que crees...

Es muy importante leerlo todo:
Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca, Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca, Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca , Vaca ,



EN ESTE INSTANTE SÉ 4 COSAS DE TÍ:
- 1 - No te has leído la mitad de las Vaca.
- 2 - No te has dado ni cuenta de que una de ellas está escrita con B.
- 3 - Has vuelto a leértelas para ver si una estaba escrita con B y te has dado cuenta de que era mentira.
- 4 - Se te ha quedado cara de bobo-a.

Y AHORA YA SÉ 12 COSAS MÁS DE TÍ:
- 1 - Estas leyendo esto.
- 2 - Eres humano.
- 3 - No puedes decir la P sin separar los labios.
- 4 - Acabas de intentarlo.
- 6 - Sigues leyendo.
- 7 - Te estas riendo de ti mismo.
- 8 - Estabas tan ocupado riéndote que te saltaste el punto 5.
- 9 - Te has puesto a buscar el punto 5.
- 10 - Te ha vuelto a reír.
- 11 - Estás pensando a quién joder enviándole esto.
- 12 - Te has vuelto a reír.

ALTRA D'HUMOR : Eutanasia en los jóvenes



Anoche mi madre y yo estábamos sentados en la sala hablando de cosas de la vida.... entre otras.... estábamos hablando del tema de vivir/ morir.

Le dije: Mamá, nunca me dejes vivir en estado vegetativo, dependiendo de máquinas y líquidos de una botella. Si me ves en ese estado, desenchufa los artefactos que me mantienen vivo. "PREFIERO MORIR" 
  
¡¡¡Entonces, mi madre se levantó con cara de admiración.... Y me desenchufó el televisor, el DVD,EL CABLE DE INTERNET, EL PC, EL MP3/4, LA PLAY-2,LA PSP,LA WII,EL TELÉFONO FIJO,ME QUITÓ EL MÓVIL,LA IPOD, EL BLACKBERRY Y ME TIRÓ TODAS LAS CERVEZAS!!! 
  
¡¡¡ LA MADRE QUE LA PARIÓ !!!  ¡¡¡ CASI ME MUERO!!!