lunes, 6 de julio de 2015

NO ES JUST : PILAR AUSINA NO SERÀ REGIDORA

Pilareta Ausina Garcia
Moralment, la regidora
número 17 sense dubte.
Ens referim a la sentència del TC que acabem de coneixer i de la que ens parla La Cotorra, i per la qual Pilar Ausina no serà definítvament regidora, almenys per via jurídica.

Serà legal, indiscutible, però no just com diguem que la voluntat popular vaja sucumbit davant els tecnicismes jurídics, per altra part necessaris per seguretat jurídica, però injustos, pel que pensem que el TC deuría ser menys tecnicista i més garantista en estos cassos,º de la voluntat popular expresada en les urnes.

Però bé, hi ha el que hi ha i sols queda acatar-ho i preguntar-se si per via negociació política cap altra solució tipus la que ja  apuntarem en l'antic Quadern.

2 comentarios:

  1. Es el que ha dit el Constitucional que no és ppc.

    ResponderEliminar
  2. Als dos que m.haveu insultat : Teniu en compte que tot té un llímit i no sé si sabreu que no sou tan anònims com cregueu, hi ha una cosa que es diuen IP i no sou gens difícil de localitzar per elles, així que cuidadet no siga cosa que se m.unflen els nassos i iscau amb foto i tot, so covards.
    Perquè es de ser rates covardes l.aprofitar un supossat torne a dir, anonimat per a insultar a altre, però també vos torne a dir i que servisca d.avís per a navegants, en l.era de l.informàtica poc es anònim.

    I entrant al tema, vullgau o no vullgau les urnes li han donat 10 regidors a Compromís, tinc la vida solventada i a estes altures no necessite rés de la política, ho faig per hobby, a saber vosaltres quant s.amagueu darrere un supossat anònim de qui esteu o de qui espereu xuplar pot o mamella, creu el lladre que tots son de la seua condició, i per això s.amagueu, com la rata que sou, i a saber com teniu l.armari, segurament ple de xaquetes plenes descolorides de tant de pegar.les el sol calent, el de l.extrema dreta al que li cantaveu de cara fins recomvertir.vos en demòcrates de tota la vida, o la de l.extrema esquerra encara que ara s.havoreu segurament també disfressat de moderats perquè si no no xupleu vora.
    I el cap seguisc tenint.lo ben amoblat, ara estic amb qui deuría haver estat des de ja fa temps, ben orgullós i, com sempre, amb la cara ben alta i per això seguisc ací, donant.la i no com vosaltres que a saber quant blava, roja o negra la teniu.

    Ai, que a gust m.he quedat, que passe el seguent però si pot ser donant la cara o tindré que desvelar.la ... ai eixes IP'S ...

    ResponderEliminar