sábado, 18 de julio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA

Dos xicotets apunta a dos cossetes que estic llegint en la premsa :

Enhorabona a Juan Tormo, Arquitecte Municipal del nostre poble, per la seua solidaria acció, doncs passarà les seues vacances ajudant en un projecte solidari a Ecuador en el que participa el nostre ajuntament per mig del Fons Valencià de Solidaritat.Un centre metge termal es construirà allí per a fomnetar el turisme i així aidar al dessenvolupament del país germà.

I ara un acudit :

Diu d'ú que tot era tocar a una porta i no li obrien. I cridà "María, obrim, que no em coneixes ? " I María li contestà "per això que el conec no t'obric2. 

I vinc a dir-ho per açò :




















Efectívament, l'amic Ciro ha segut del PP i molts anys, i per això mateix el coneix a vosté, senyor Torró, i els seus mètodes dels que ja hem parlat varies vegades ací, en este blog

I com es coneixen de ben jovens, al igual que altres amics comuns ex-PP de Gandia gràcies a entre alters vosté, no el volen vore ni en pintura. 

Vosté mateix reconeix les seues artimanyes quant afrima que ha ordenat que a Ciro ni tocar-lo ("De todas maneras, desde el PP he dado la orden de que no se toca a Ciudadanos")  : I jo pregunte : El PP de Gandia es com una xicoteta cosa nostra on vosté mana i els demés a creure ? .

Així qué, de que s'extranya, senyor Torró ? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario