sábado, 4 de julio de 2015

IMATGES D'AHIR DEL PLE

Ens han arrivat unes imatges del ple, tant de dins com del que es vea fora, ací vos les deixem.











El dit, sort a la nova corporació i al nou govern perquè la seua sort serà la nostra. 

I en quant a la polèmica per la pantalla, dir que hi han cosses que no es deuen de messurar en diners o en nombre d'assistents a fer us d'un dret, i el dret a l'informació es un d'ells, pel que per nosaltres ben fet tal i com diguerem ahir. Segur que si s'havera instalat per a vore un partit de la champions o similar no es queixaríen tant.

13 comentarios:

  1. No hi ha fotos del veïns que vaen contemplar el pleno a la Plaça o no interessa?
    Comença la censura?
    Per què es vol amagar la realitat?

    ResponderEliminar
  2. Nosaltres com ja avançarem i per motius professionals no estiguerem, hem publicat el que ens han enviat, hem vist altres en altres blogs, si algú en té més i del caire que siguen si ens les envien les publicarem perquè com hem dit i ja dues vegades hi han cosses que no es deuen messurar en diners i entre ells el dret a l.informació siguen més o menys els que al final tinguen interés en rebre.la.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. P.D. continuem, i per tant no anem a amagar si la plaça estava buida, abarrotada o semipensionista.

      Eliminar
  3. Molt bones fotes Enric. I totalment d'acord en la pantalla.
    Els sociates estan en la LLuna i no s'enteren que l'article 69 de la LRBRL recorda l'obligació de les corporacions a facilitar als ciutadans la més ampla informació i que ha de prendre mesures per fer-ho possible.
    i que millor mesura que una pantalla per permetre seguir el ple de la investidura del que serà alcalde de Tavernes durant 4 anys?
    Es patetica l'actuació del PSOE que no sap on li cau la càrrega.

    ResponderEliminar
  4. Al eliminat : A tu el sol si que t.ha pegat i bé al cap i a saber quantes te.n has canviat tu ja quant t.has d.amagar darrere un anònim so covard, dona la cara i així sabrem com la tens de coloretjada. O de dura.

    ResponderEliminar
  5. Al eliminat : A tu el sol si que t.ha pegat i bé al cap i a saber quantes te.n has canviat tu ja quant t.has d.amagar darrere un anònim so covard, dona la cara i així sabrem com la tens de coloretjada. O de dura.

    ResponderEliminar
  6. Saps algo d'un veï que ha tirat a fer una foto a la pantalla i els policies li han llevat al telefono i li han pres els datos?
    No es podien fer fotos i ací hi es publiquen fotos?
    No son publics els plenos?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals i les moltes fotos que circulen fetes per la gent que estava mirant la pantalla ho confirma.
      Ja no saben que inventar per confirmar que han clavat la pata per estar en contra del dret de la informació.

      Eliminar
  7. Molt be Enrique. Continua trobant ben fet tot el que façen els de Compromís. Avant, aixina vas molt be. La pantalla una despesa innecesaaria. 25 o 30 persones en la plaça mirant la pantalla.
    Una altra cosa. li vares donar un bon consell a Llum quan li digueres que no caiguera en provocacions i que no provocara. Pues ja ho tens ahí, el primer dia ja es destapà de nou diguen-li a Borràs que el cartell del Psoe valia tans o quans diners, quan Borràs li recriminava la despesa que feia l´ajuntament en la pantalla, diners de tots. El cartell del Psoe eren diners del PSOE.
    La cabra al monte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja li ho va contestar Llum Sansaloni ben clar:
      " critica molt cínica del PSOE dient que amb els diners de la pantalla es podien alimentar 6 xiquets. Es lamentable que el PSOE de Tavernes pense això i no pense els que hagués pogut alimentar amb el lloguer del cartell de l’entrada del poble o l’album de fotos de campanya electoral. Potser si ho pensem tot trobem eixa consciencia social de la que molts parlen i sobre la que pocs actuen. Evidentment son diners publics i diners privats, però la consciencia social la porta u ben endins”.

      I jo pregunte: el PSOE té consciencia social? o només en tè si els diners son publics i els d'ells no els volen usar pel mateix fi? Moralment el PSOE pot gastar diners en una tanca electoral i criticar que l'Ajuntament munte una pantalla per informar a la gent d'un plenari?

      Que gran eres LLum, en donar enmig de la diana! No tenen consciencia social, almenys el de Tavernes

      Eliminar
  8. Moltes fotos de la pantalla e terror i no cap dels assistents al cine. T'han passat les fotos des de La Cotorra?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No però si gent de Compromís, si tú en tens altres me les passes i així publiquem de tot. I el mateix li dic a altres d.altres caires ideològics, ací el que ens envieu publicat, el que no no m.ho podem inventar.
      I gràcies de pas als que ens han enviat estes fotos.

      Eliminar