viernes, 3 de julio de 2015

ESQUEMA I ANALISI DEL NOU GOVERN

Ací vos hem fet un ressum esquematitzat de les delegacions del nou govern segons el Levante : 

Perfecto Benavent, Coordinador, Economía i Hisenda, Personal i Patrimoni a més de Primer Tinent d'Alcalde. Amb dedicació exclussiva.

Resultado de imagen de gobiernoLlum Sansaloni, Contratació Administrativa, Servicis Públics, Obres Públiques i Accesibilitat, Infraestructures Urbanes   (inclou brigada municipal, mercat, cementeri, párking i parcs infantils), Seguretat Ciutadana (Policía Local) i Sanitat, més Segona Tinent d'Alcalde. Amb dedicació exclussiva.

Josep Llàcer, Foment Local i Promoció Econòmica, Turisme, Esports i Urbanisme, més Tercer Tinent d'Alcalde. Regidor de Barri de la platja. Amb dedicació exclussiva.

Noelia Alberola, Servicis Socials, Dependència, Igualtat i Cooperació. Quarta Tinent d'Alcalde. Regidora de barri de Cantalot-Divina Aurora.


Quique Chofre, Cinqué Tinent d'Alcalde. Participació Ciutadana, Règim Intern, Modernització i Qualitat de l'administració, Noves Tecnologíes i Informática, Transparència i Comunicació. Regidor de la zona del Magraner.


Éncar Mifsud, Cultura, Festes i Joventut. Relaciones institucionales amb grups polítics del consistori, Regidora del Centre.


Bea Ferreres, Portaveu del Grup Municipal de Compromís, Educació i Dinamització Lingüística i regidora  barri Vergeret-Lepanto.


Javi Escrihuela, Agricultura i regidor zona de Alfàndech-Marjaletes.


I afegim nosaltres que si el TC li dona la raó a Compromís, supossem Turisme passarà a Pilar Ausina per ser la més adequada per formació universitària i perquè Llàcer va carregadet amb tot el que té que portar.

I en un analisi primer dir que :

Ens pareix acertat que Encar ocupe eixe nou càrrec de relacions amb els altres grups a vore si com a persona estimada, ens consta, per tots i de consens normalitza un poc dites relacions i rebaixa tensions. I estem segurs que portarà de categoría les altres dedicacions perquè es una persona per a nosaltres molt capaç.

Quique Chofre es l'idoni per a Participació Ciutadana al haver segut President de la Taula de Mobilitat, i esperem fique en marxa el Pla de Mobilitat Sostenible el més pormpte possible, ens consta es la seua intenció. I a més també idoni per formació professional en les altres arees.

Javi Escrihuela, idoni per a Agricultura, es la seua faena, i a més altra persona, bona persona, de consens.  

Perfecto : Es un referent per als demés com a Secretari del Bloc i es normal que Jordi confíe en ell a més per la seua experiència ja de govern i ser una persona de la seua màxima confiança personal, per a fer el que en part ell no podrà fer a ser Diputat i li correspondría com Alcalde. I a més en la delegació de més per com es Hisenda.

Llàcer : Ens alegra seguisca en Turisme, ja sabeu que no ho hem amagat que ens ha agradat la seua llavor fins ara, i si entra després Pilar ahí estarem els d'Aceplat per a aidar, que es per al que estem mane qui mane. I en Urbanisme té de faena que per a qué, amb les obres públiques com entre altres la del colector de la platja, d' on es a més regidor de barri : El mateix, ahí ens tindrà per a col.laborar pel bé de la nostra platja. 

Noelia i Bea : No les coneguem i per tant no podem opinar.

Llum : Normal que porte més càrrega per ser altra persona de la màxima confiança de Jordi, sols demanar-li tranquilitat, no caigues en provocacions ni en provoques.  

7 comentarios:

  1. Quina funció tenen els regidors de barri? Hi ha algun planol per saber a qui ens tenim que dirigir en funció del lloc en que vivim?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estan els que pinten al Bloc,com han fet sempre.

      Eliminar
  2. El que es extrany que Encar no forme part de la junta de govern

    ResponderEliminar
  3. Ni la portaveu de Compromís ni la representant de Iniciativa estàn en la Junta de Govern. Això és molt raro.

    ResponderEliminar
  4. Llacer urbanisme?? Crec que a ningú li venia bé i li ha tocat "el mort", perquè ell, idea, ne té ben poca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues mira la idea que té LLum de tot el que li han donat?

      Eliminar
  5. Eduardo Bononad es el millor per portar Urbanisme. Te experiencia i sap negociar. Jordi Juan tindria que reflexionar i incorporarlo al govern.

    ResponderEliminar