martes, 21 de julio de 2015

LLIBERTAT D'HORARIS COMERCIALS

Resultado de imagen de libertad de horarios comercialesTema controvertit este perquè es evident que en la nostra platja per exemple les decenes de xicotets comerços de tot tipus amb llibertat d'horari creen ocupació, però també es veritat que si el fixes els treballadors son majoritàriament els mateixos de dillluns a diumenge, algo que molts d'ells per altre costat agraixen doncs si estan remunerats com pertoca son uns diners que en alguns cassos cobrixen tot l'any o quasi tot l'any per la quantitat d'atur que hi ha, son en molts cassos l'únic ingrés anual que tenen en l'any i si, torne a dir, estan ben remunerats no els importa el sacrifici de dos mesos que fan, màxim tres. I ho dic perquè em consta personalment per amics i familiars que estan en eixa situació.






El que es clar es que amb horari restringit els llocs creats seríen segur menys, pense, perquè els propietaris en molts cassos s'apanyaríen ells mateixos, per exemple si tancaren per obligació en diumenge i festius. Però tal volta no es fora rentable el obrir un negoci de temporada en eixe cas.

Per altre costat denuncien els sindicats que les gans superficies tampoc creen llocs de treball nous, si no que exploten als que ja tenen sense pagar-los hores extres, totes al mateix preu, o creen un percentatge mínim de llocs nous, i damunt mal pagats aprofitant l'atur jovenil que hi ha.

Per tant i com dic, tema controvertit i mal de solventar. 


LA AFILIACIÓN EN EL COMERCIO MINORISTA APENAS SUBE UN 1,38%

La liberalización de los horarios comerciales en Valencia crea 400 empleos en dos años

VALENCIA PLAZA Desde la libertad para abrir todos los días del año en cuatro zonas de la capital, las altas a la Seguridad Social en el comercio crecen apenas unas décimas por encima que en el conjunto de sectores


( Artícul escrit el dilluns 20 de matí )

No hay comentarios:

Publicar un comentario