miércoles, 1 de julio de 2015

AHIR DARRER PLE DE LA LEGISLATURA

Ple mèrament administratiu com marca la llei el d'ahir i en el que sols es va aprovar l'acta del últim ple, per unanimitat dels pressents.

I posteriorment i com es costum, aquells regidors que ja no van a seguir en la nova legislatura varen pendre la paraula per  despedir-se. 
Així, va començar Pepe Talens, el qual va recordar que era la segona vegada que es despedía i que supossa serà ja la última, dessitjant el millor per als que es queden, en un parlament curt i improvissat. 

Per contra Raquèl Escrivà si portava un text escrit al que va donar lectura, text amb algunes afirmacions molt dures. 
Va començar agraint els huit anys que ha estat a Manolo Vidal, assenyalà que ha viscut en ells moment agridolços, els agres per les puntilles personals i l' odi que havía sentit per part d'alguns altres regidors, i la dolçor dels funcionaris inclús alguns amenaças amb repressalies si parlaven amb ella, així com la dels seus companys de partit. 
Va destacar el bons moments amb molt bona gent del seu i d'altres partits, anomenant a alguns regidors tant populars com d'altres formacions de la legislatura passada, va ressaltar el sacrifici familiar que comporta ser regidor, i va donar les gràcies als companys del PP per tot. 

A continuació va intervindre Salva Sansaloni el qual va ser curt i també improvissat, en un tò conciliador donant les gràcies per la cordialidat de la corporació, dels funcionaris, del grup popular i  dessitjant sort a la nova corporació perquè la seua sort serà la del poble va dir.

Inma Tudela va llegir un escrit en el que va assenyalar que fa quatre anys li se va convidar a participar d'un porjecte ilussionant, que comportava tot un honor però al mateix temps una gran responsabilitat. Va dir que s'ha sentit recolzada pels afiliats i simpatitzants populars, va lamentar el menyspreci rebut per part d'alguns regidors que no enteníen que era la seua llavor el fiscalitzat la tasca del govern, que se'n anava havent fet grans amistats i principalment en els equips d'urbanisme, activitats tècniques, intervenció i amb el Secretari General. En resum temps bons i roins però de faena i servici.

Pel seu costat Carmen Alario va ressaltar que va entrar molt jove, la més jove regidora de moment en l'ajuntament de Tavernes, que estava orgullosa de la tasca del PP, i li va dir al govern que ara amb eixa majoría absoluta que tenen, majoría que va dir no entendre, ja no caben excusses.

I canviant de bandòl li va tocar el torn a Evarist Sansaloni, el qual en una intervenció improvissada va ser sense dubte el més conciliador, diguent que estos quatres anys l'havien enriquit.
Va agrair al Bloc l'oportunitat que li han donat, ressaltant els sis últims mesos amb un govern amb sols 5 regidors en el govern però que ha sabut dur endavant l'ajuntament. 
Va dir així mateix que ha tingut cosses bones i roins i entre estes darreres el que alguns li vagen girat la cara, el que no entenía. 
Va dessitjar que en la nova corporació regne el respecte i que entre tots canvien el caire de la acabada, es va mostrar molt orgullós del ressultat obtés en les urnes, va recordar els dos dies que més orgulllós s'ha sentit com es este dia de les darreres eleccions perquè el ressultat donava a entendre ho havíen fet bé, i el dia de l'investidura.
Va assenyalar que com a regidor de personal ha tingut l'oportunitat de parlar amb molts treballadors als que va agrair el seu tracte i especialment a la Policia Local, Protecció Civil dels que va dir teníen que madurar un poc, al Cap de Policía del que va destacar la seua gran professionalitat, i al seu grup de govern. 
I per últim va agrair el públic que ha estat ple darrere ple perquè dita assistencia acosta el que allí es fa al ciutadà, tancant la seua intervenció donat les gràcies a tota la corporació sense excepcions. 

Per últim i per a tancar l'acte, recordem que Karina Vercher i Carmen Canet es despediren en el darrer ple, va dir que en el dia de huí havía assistit a varis actes protocolaris i com a tals sense la frescura, la racionalitat i la passió de la política local, el que fa que ésta siga més apassionant. 
Va donar les gràcies als que se'n van, a tots va recalcar, a la bona fé de cadascun en les seues actuacions des dels seus principis, els va dessitjar sort en el futur i va recordar que el ple d'investudira serà el divendres a les sis de la vesprada. 

NOTA DEL ADMINISTRADOR : Avançém que d'este ple no vos podrem donar compter perquè per motius professionals no podrem assistir a ell, a més que l'aforo està llimitat per la capacitat del saló de plens. Però bé, algo vorem en altres llocs i algo ens comptareu segur els que pugau estar.

17 comentarios:

  1. Todavía no entiendo por qué Manolo Vidal ha tirado a Inma y a Raquel. Dos grandes personas, trabajadoras, con ganas y capacidad. Inexplicable. que se vaya él. Ya ha hundido bastante al PP. A este paso lo hará desaparecer en Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo también tenía la esperanza de que ayer dieran la sorpresa y anunciaran él y Mario su despedida pero no se van ni a empujones, ya no les he votado esta vez pero nada, ahí aguantando.
      Ya me diras tu esta legislatura con estos dos, María y Eva que renovación vamos a ver y al igual socialistas y EU con Bononad mientras en la bancada de Compromís cinco o seis caras nuevas : Y después dice Alario que no entiende porqué de esa victoria tan holgada.

      Eliminar
    2. Manolo ha llevat a les dos millors i ha fet una llista que fa la risa.

      Eliminar
  2. Si no enten el perque de la majoria que seu faja mirar. Mes amunt ja heu deixeu molt clar!

    ResponderEliminar
  3. I els socialistes o Pilar li deixa pas a Peñalba més prompte que tard o també estan nets.

    ResponderEliminar
  4. Jo esperava que ahir Manolo es despedira. No se a que espera per deixar l'ajuntament. Manolo ja està acabat políticament i ara està acabant amb el PP de Tavernes.

    ResponderEliminar
  5. Pilar? Víctor home, Víctor.
    Que assumisca responsabilitats d'haver tingut el pitjor resultat del PSOE.

    ResponderEliminar
  6. Cares noves de Compromís:
    Encar, Bea, Noe, Javi, Chofre i si entra Pilar, en total 6.
    5 de 9, o 6 de 10 això si que es renovació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No estic d'acord. 4 dels 5 regidors del Bloc repetixen i els 4 q repetixen estan entre els 6 primers regidors. El Bloc no s'ha renovat

      Eliminar
    2. Tot pallorfa,que renoven a Perfecto i a la familia Juan,i a FCC que renoven al cap també. De renovació res,ja vorem quí té quines regidories,tinences d'alcaldia i firma executiva.

      Eliminar
  7. I el numeret d'ahir de Raquel Escriva en el pleno? Quant d'odi, despreci i resentiment en les seues paraules. Un bon resum de lo que ha sigut el PP en esta legislatura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llum no li va aplaudir

      Eliminar
    2. LLum esta per a que la tanquen, se queixen de les paraules de Raquel i tots aplaudixen les de llum, pero si esta com un ramat de gats.
      Menuda li queda a perfecto posant en vereda a la seua companya llum, espere que Llum no agote la paciencia de Perfecto que es l unic en trellat.

      Sort perfecto

      Eliminar
  8. Molts del públic tampoc. Se'n va passar tres pobles. Semblava una soflama del Ventilador.

    ResponderEliminar
  9. Normal que no l'aplaudira. Va perdre el nord la senyora Escrivà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Despres de tot el q Llum va dir del seu home i no disculpar-se... Què esperàveu? Es q no recordeu com va arremetre Llum, fora de sí? Allò no era odi i açò sí?
      No em feu riure. Quien siembra vientos recoge tempestade, i Llum (ens coste més o menys reconéixer-ho) n'ha sembrat un booon grapat.

      Eliminar
  10. Al eliminat : Em diuen ENRIC val, els diminutius per als molt amics i de forma carinyosa.

    Jo no se La Cototrra, jo vaig fer l'article anit sobre les onze i el vaig publicar com sempre un poc després de les dotze.

    I no se´qui ha escrit el d' aquell Blog, a mi també m'ha sorprés la similitut quant l'he llegit este matí, però jo no, si algun dia ho faig tranquil que com sempre el signaré amb nom i cognoms.

    Ara, aquell es més complet que el meu, també ho tinc que reconeixer, arreplega més text literal que el meu no se com ho fan, ho preguntaré.

    I en quant al sol no sé a que el referixes, quant vullgues dones la cara i ho discutim.

    ResponderEliminar