miércoles, 15 de julio de 2015

Gabinet de Premsa Ajuntament, JORNADA SOBRE UNIÓ EUROPEA / IBOGA

L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació organitzen una jornada sobre la Unió Europea

La Jornada es celebra dijous i tracta sobre les oportunitats de mobilitat i d’ocupació que podem trobar a la Unió Europea.


L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València, a través de la Regidoria de Foment Local, organitza dijous una jornada sobre la Unió Europea, que tractarà específicament sobre les oportunitats que ofereix quant a mobilitat i ocupació.

El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha confirmat que la jornada tindrà lloc el dijous 16 de juliol, de 10 a 12 hores del matí, en el local del Braç Treballador, amb inscripció gratuïta.

El regidor ha explicat el programa de la jornada, en què, després d’una introducció i benvinguda als participants, es passarà a debatre sobre el context europeu i els beneficis que aporta als estats membres, sobretot quant al foment que fa la UE de les polítiques d’ocupació i mobilitat.

Una segona part de la jornada anirà dirigida als programes de mobilitat, sobretot als programes Erasmus KA1- Erasmus per a jóvens emprenedors, l’Eurodissea i el servei de voluntariat”, ha indicat Llàcer.

Com a última part, es parlarà sobre el foment de l’ocupació a través dels programes EURES-EUROPASS3, que donaran pas a un torn de preguntes.




L'Iboga Summer Festival dóna entrades a les ONG per valor de 11.400 euros.

L’Ajuntament col·labora en el festival especialitzat en música balkangypsyreggaeska i swing, amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar la platja de Tavernes.

Iboga Summer Festival és l'únic festival espanyol especialitzat en música balkangypsyreggaeska i swing, i es celebra en la platja de Tavernes els dies 23, 24 i 25 de juliol, amb la col·laboració de l’Ajuntament

L’organització ha donat 200 abonaments, per valor de 11.400 euros, a sis ONG (Amnistia Internacional, Pobresa Zero, Pla Internacional, Jarit, Nova Opció i la vallera ACUDE) per a ajudar al desenvolupament, els drets humans i la promoció de l'autonomia personal.
La donació consolida el compromís del festival amb la solidaritat i la cooperació, valors que, segons han explicat els organitzadors Ángel Crespo i Álvaro Garro, són inseparables de la música i els ritmes d'Europa de l'est, sobre els quals s'articula el festival.

El festival es decanta per la qualitat i la sostenibilitat dels serveis oferits als assistents, a més de fer una aposta pel control ecològic i l'impacte mediambiental mitjançant la reducció dels residus generats. S'hi instal·laran contenidors de reciclatge, s'utilitzaran gots reutilitzables, es limitarà l'ús de plàstics i tots els olis vegetals usats en els llocs de menjar seran emmagatzemats per a reaprofitar-los posteriorment.

El festival també fomenta la mobilitat sostenible a través de plataformes que faciliten compartir vehicle, organitzant autobusos des de diferents punts del país i convenis amb Renfe que garanteixen descomptes als qui es desplacen a Tavernes amb tren.

No hay comentarios:

Publicar un comentario