viernes, 3 de julio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, nou consistori i govern

Que Jordi Juan reforça a Perfecto Benavent en el nou executiu ens diu huí el Levante, al convertir-lo en coordinador d'este a més de portar hisenda, personal i patrimoni, i que premia a Llum i LLàcer amb Seguretat Ciutadana i Urbanisme respectívament. A més llegim que el PSPV demana saber quin es el cost de la pantalla que s'instalarà per a poder seguir des de la plaça el ple de huí de constitució de la nova corporació. En Las Provincias no trobem noticies locals. 

Resultado de imagen de perfecto benavent
 Es vea vindre i es lo normal
De la noticia del nou govern poc més vos podem dir perquè el periòdic si no pagues en el digital no el deixa vore més que el titolar, però en unes hores vos donarem més informació, algo sabem ja i de fa dies, ens extranya que La Cotorra no ho vaja tret a estes hores ja, 9:48 del matí, però no tardarem en rebre informació completa. 
Dir al respecte del llegit que rés ens extranya, de fet ja ho comentarem abans, que Perfecto siga el Coordinador i home fort per tant del nou govern, amb Josep i LLum, es normal que Jordi confíe el pes del nou govern amb la gent que ja l'ha acompanyat estos quatre anys passats i a més de tindre experiència li han solventat la papereta. I més que ara que ell se'n va a Les Corts i per tant no puga fer eixa faena de coordinador tots els dies que li correspon al l'alcalde confíe en qui a més es un referent moral per a la resta de regidors per seu càrrec i anys en el Bloc.

En quant a lo de la pantalla si vas perquè vas, i si no vas perquè no vas : A nosaltres no ens pareix gens mala idea, que voleu vos digam, no el primer poble on es fà i a nosaltres ens agaradaría voreu però no podrem, encara siga des del carrer ja que no tenim com altres llocs una tele local, la de Gandia ho va transmetre en directe : Tota font d'informació benvinguda siga i el que tu pugues vore i oir que no t'ho compte altre.  

11 comentarios:

  1. Que diga el cost de la pantalla o qie la pague ell.
    No ho dirà no!!

    ResponderEliminar
  2. Ganes de malgastar els nostres diners. Estic totalment d'acord amb el que diuen els socialistes.
    Això que costa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si la pantalla tiene que ser el principio de la transparencia que cuenten tambien todo lo que no han dicho del Iboga. En base a que se hace y si existe algún documento que respalde todo lo que se ha hecho, lo que se está haciendo y lo que se hará.

      Eliminar
  3. Quantes bovades, ara l'Iboga, despres serà el Festivern, despres el llibret de festes, en acbant els bous.
    Sempre igual sempre igual. I majoria absoluta Compromís. Seguiu, seguiu...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home que tinguen la majoria no vol dir que no tinguen que explicar les coses. Segons diuen en l´Iboga hi han coses oscures. Va haver-hi discussió i disparitat de criteris entre els mateixos del Bloc. No estaria malament que ho aclariren.

      Eliminar
    2. Segueix tu amb els ulls tancats amic.

      Eliminar
    3. 4.833 vallers amb ulls tancats.
      Mare meua! I els profetes pontificant sense donar la cara...
      Quatre anys vos queden d'ajo, agua i resi.

      Eliminar
    4. És el mateix que pregonava el PP, m'heu votat la majoria i ara faig i dic el que em dona la gana durant 4 anys,per això són tan dolentes les majories absolutes mal interpretades. Cura no acabeu cm el PP.
      I sobre donar la cara no podeu donar massa lliçons els transparents anònims.

      Eliminar
  4. 2.100€ de pantalla pa 50 asistents. Quin balafiament de diners publics.
    Be comença la majoria absoluta de Compromís!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Baratissim. Canal 9 mos costava mes i no era per informar.
      No sera que el sap mal no haver anar a vore-ho i ara t'ho tindran que contar?
      I la pantalla no val 2.100.

      Eliminar
    2. No,els 2.100 val la pantalla més la instalació. Inclosos també els jornals dels muntadors i els beneficis de la empresa. Tot un chollo. A dividir entre els 30 de la foto,que no voleu dir els transparents. Grans ments pensants posar cadires al carrer al poble en estiu,amb tots a la mar i sense cap cas especial a tractar mes que la investidura i amb majoria absoluta. Deliris de grandesa i ànsia per figurar,i es queixen que no tenen el resò de Levante ni Las Provincias. Por em fan com els de Valencia siguen com els d'ací quan obriguen Canal 9. Feina tens,Mònica!

      Eliminar