sábado, 4 de julio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, ple de constitució nova corporació

Resultado de imagen de pRENSA DIGITALDe que ens tenía que parlar huí la a premsa ? Com no podía ser d'latra forma del ple d'ahir. Així Las Provincias arreplega unes paraules de Jordi Juan sobre la seua condició a més de diputat que portarà espera beneficis per a Tavernes, i del Levante sols podem llegir el titolar i poc més, on recorda que son 16 i no 17 els regidors que han començat esta nova legislatura, i que Jordi Juan revalida el càrrec. 

Sols dir dos cosses : 

Sort a la nova corporació i al nou govern perquè com va dir Sime en la seua despedida, la seua sort serà la del poble.

I si algú teniu imatges i ens le poguereu fer arrivar les penjaríem amb molt de gust. I entre elles de l'assitència en la plaça, doncs hi ha disparitat en les xifres que ens han arrivat.  

8 comentarios:

  1. En la plaça uns 60.

    ResponderEliminar
  2. En els facebook dels socialistes hi ha imatges.

    https://m.facebook.com/pspv.valldigna/posts/709627375837715

    L'ajuntament va posar 60 cadires i no estaven totes ocupades per tant menys de 60 persones.

    Han dit que va costar el montaje?

    ResponderEliminar
  3. Si la Cotorra no ha publicat imatges de la plaça vol dir que va ser un fracas i que la despesa de la pantalla era innecesaria.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si,un comentariste diu a la Cotorra de 50 persones (a les fotos del Facebook publicades per Pilar Altur es veuen unes 20-30 persones assegudes en poques més cadires) i un altre comentariste diu que 200. Que atrevits són alguns! I el blog de la transparencia no posa cap foto,en altres noticies publireportatges de 15-20 fotos...

      Eliminar
  4. En el diari tens una bona imatge de la Plaça.
    Unes 30 persones.

    http://www.eldiaridetavernes.es/2015/07/estrenem-govern-amb-ostentacio-i-imatge.html?m=1

    ResponderEliminar
  5. Era un servici public, a la gent del poble, i no es pot dir que el fraças depen o no de la gent que anara. Afirmar aixo com fa el PSOE es una fal·lacia i demagogia barata.

    Per la mateixa norma de tres hauriem de tancar el Mercat Municipal, o deixar de fer teatre, o deixem de fer contacontes el dia de Sant Joan: hi havia menys de 50 persona.

    Era i es un servei public. Tots tenen dret a vore que passava en el pleno.

    Les imatges dels socialistes no estan manipulades? Era el moment de mes gent o son d'abans i després? I la gent que hi havia prenent cerveses en el bar que eren uns 50 es veuen?

    Si no hagueren actuat així, i hagueren anat familiars dels socialistes i esl haveren dit que no pot entrar perquè estava ja ple i no caben mes persones en la sala, ara estarien demanant a crits haver posat una pantalla, com s'han posat en tants i tant poble d'Espanys i molts socialites. Si no els coneguerem ....
    Mal si fas, mal si no fas. Critica Victor critica, quan hauries de dimitir despres de l'èxit electoral (èxit en ironia)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi han cosses que no es deuen de messurar en diners o en nombre d'assistents a fer us d'un dret, i el dret a l'informació es un d'ells, pel que per nosaltres ben fet tal i com diguerem ahir.

      Segur que si s'havera instalat per a vore un partit de la champions o similar no es queixaríen tant.

      Eliminar
  6. Les imatges del PSOE son una manipulació. Estan fetes abans i en acabar.
    Hi havia molta gent que no estava en les cadires perque va preferir estar a l'ombra del bar fent-se també alguna cervesa. I allí hi havia molta gent del Bloc.

    Com es diu dalt, una manipulació i demagogia barata del PSOE, que sembla va oblidar els 6.000 euros que va costar nomes la retransmissio de la cavalcada en una tele a la Plaça major quan tots la podien vore pel carrer.

    Això s'ho callen. Vergonya, socialistes, vergonya.

    ResponderEliminar