lunes, 30 de abril de 2012

CADA DIA UN POC D'HUMOR PER A ESCOMENÇAR. HUI, UNA DE CUINAR.


  
Si come directamente de la Paella, vd. debe saber:

- La paella es como una caja de quesitos en porciones. 

- Los jugadores están distribuidos alrededor de la paella de forma equidistante

- A cada jugador le corresponde sólo el quesito que tiene delante de sus narices.

- El cubierto oficial del juego es la cuchara de metal o madera.

- Si el jugador quiere exprimir limón en su área, deberá tener autorización verbal de sus dos vecinos, a los que procurará no salpicar.

- El juego comienza cuando el macho dominante de la manada dice "Vinga que es gela l'arròs!" (Trad.: ¡Venga, que se enfría el arroz!)

- Si la paella está buena, el elogio al cocinero se hará de forma intermitente cada dos cucharadas durante toda la comida.
- Los tropezones que hay en cada sector son propiedad del jugador titular de ese espacio. Si algún elemento integrado en su zona no es del gusto del jugador lo depositará delicadamente en el centro de la paella para que lo disfrute otro jugador.
- Las piezas de carne cuando salen de la paella no pueden volver, ni por partes, ni en los huesos.
- Si alguien invade el espacio de otro jugador sin permiso, será amonestado, a la segunda oirá aquello de "eres un poc fill de puta!" (Trad.: ¡Eres un poco malandrín!)  y tendrá que pagar los carajillos.
- Se entiende que un jugador abandona, cuando apoya la cuchara en el borde de la paella y dice "Estic fart, ja no puc més!" (Trad.: Estoy saciado, ya no puedo más). En ese momento su zona queda franca y puede ser ocupada.
- Queda terminantemente prohibido girar la paella para acceder a otro punto donde aún queda arroz.
- Si la paella baila alguien deberá coger del asa para estabilizarla. El/los jugador(es) que se ocupen de este cometido recibirán elogios del resto,
que se emplearán a fondo para mantener siempre llena la copa de vino del esforzado estabilizador durante toda la comida.
- Cuando se toca hierro con la cuchara, en las postrimerías de juego, los comensales se enfrentan al "Socarrat", es un momento glorioso donde el nerviosismo cunde. El frenesí es tal, que aquello parece a una prospección petrolífera. Los que no participan en el festín deben relajarse y esperar el postre.
- La partida acaba cuando los jugadores se retiran o ya no queda nada en la paella, señal indiscutible de que estaba buena o había mucha hambre.

CONTESTACIÓ AL ARTICLE DEL LEVANTE-EMV DE LA SENYORA LIDÓN.


Ahir la senyora Lidón Ordóñez, en ves de callar per vergonya, ens contestà en el Levante


perquè dic que deuria tindre vergonya ? Mireu aquestes xifres :



PARTIDO CONCEJALES VOTOS



ESPAÑA-2000 0 411 1.09 %



GIVAL 0 409 1.09 %



UPYD 0 246 0.65 %



CVA 0 125 0.33 % (aquestos no se ni qui son)



NEC 0 98 0.26 (seria el cantant ?)



Qui encapselaba la llista en eixes eleccions ? BINGO, la senyora Lidón : 



Fins a Espanya 2000 i Gival (amb tots els meus respectes per a Ximo Faus i companyía, no entenc perquè no trauen més vots : Gandiencs, espabileu en les locals, no tot es blau o roig, el rosa ja vec tampoc que vos va masa, ara ja no m'extranya) tragueren mes vots qu'ella. Es dir, no li votà ni el tato.



I en la comarca, Ador Guardamar, Xeresa i Palmera han obtés millor resultats que Gandia ( Per cert, el company de Xeresa, també s'ha donat de baixa per, mens o menys, el mateix que nosaltres).



I ara, en Gandia, en les nacionals han obtés 1.530 vots: Algo fallaba en les locals en eixea ciudat. 



Però sols hi han 6 AFILIATS (sí, no es broma, erem 7 i després la meua baixa, 6, no té ni els 15 que li fan falta per formar un "Consejo Comarcal", sí, en eixe partit tot es en castellà).



I damunt la premien pujant-la de càrrec, ara es "Secretaria de Organización Autonómica " o algo així, però, això sí, sempre en castellà, que a aquesta dona i a tot eixe partit pareix que li molesten las "lenguas vernáculas" .



I ara anem contestar-li :



Diu que tinc interesos en el Vergeret ? Sí, administre dos finques allí, en total 56 vivendes i tres baixos, dels que obtenc uns 2.800 euros anuals de beneficis bruts ( un d'els locals per cert, el famós baix que era per a Cárites i Creu Roja en l'era del PP i ara no sabem encara per a que serà) : a més del interés del poble, més motiu encara (trac d'allí un dineralaso) , sic cap, per a defendre un projecte de defensa del sector (solar ni pisoso, ni finques no en tinc cap, si es aixó el que vol deixar caure. M'avora cofundi't a mi amb el Estruch constructor? segurament). 



Diu que no existia un col·lectiu local ni per el tant, un coordinador:



Legalment, com jo mateix ja he assenyalat, no, eixa figura no existix en UPyD.



Però, que son un afiliat i 6 simpatitzants ? un col.lectiu o una garba d'alls ? 



I un coordinador? aquell que posa a un grup d'acord de cara a un fi comú o serà un que passava per allí?



Diu que deuria de haver anat en qualitat de administrador ha eixa reunió:



Efectivament, ella no volia que jo anara, dia que"Eso es un problema de quién lo ha creadoy que lo solucionen el PP y el gobierno local, no te metas en esa guerra, que se quemen ellos" (això sí, tot en castellà, es que es madrilenya). 



Però, jo, cabut, allí : perquè? 



Primera, el Alcalde em va citar com a representant del partit, doncs tots sabeu qui era el referent d'aquest en Tavernes, i si no eu sabeu, llegiu els blogs, sobre tot La Cotorra. Per el tant no podia acudir com Administrador.



Segona : Així i tot, perquè vaig anar? Perquè amb això podia assebentarme d'un tema que preocupa al meu poble, i , en línia a lo acordat en eixa reunió, fer una al.legació para que el partit al que representava en ella la presentara als PPGG del Estat, el que vaig fer al dia següent.



Perquè per a mi, per damunt d'ella i dels seu partit, estan i estaran els interesos del meu poble.



I ahí va estar tot el meu pecat, com assenyalí en altre article.



VOSTÉS MATEIX.




Signat, Enrique Estruch i Ferrando.

GRAN ÉXIT DELS RACONS MUSICALS




Els alumnes del departament de Corda de la Societat Instructiva Unió Musical, vestits d'època, el qual ha donat major atractiu a l'acte, actuaren ahir , primer en la plaça del ajuntament tots junts, i en el Passeig, en raconsSegon l'instrument i el grau dels alumnes (de ahí el nom del esvent).

Una bona estona, de música i festa.

PLENO MES DE MAIG



El Pleno d'este mes es farà el Dilluns dia 14, a les 20:00 ,  per causes internes administratives del Ajuntament.

En quant tingam l'ordre del dia, el publicarem.

ALTRES NOTICIES D'INTERÉS COMARCAL



LAS PROVINCIAS :     



LA SAFOR

Gandia ahorra 9 millones en cuatro años tras cesar a 76 empleados y anuncia más despidos

El gobierno afirma que dispone del mismo personal de confianza que había en 2003 y que su salario es inferior al de aquel periodo. 

ALTRES NOTICIES D'INTERÉS REGIONAL




LEVANTE.EMV :
Escola insta a la conselleria a consensuar el decrecto de plurilingüismo.

Sempre el pitjor dels consensos que la pitjor de les guerres.


I si s'aporfita per a fer que s'escolte la veu del poble, i damunt amb una festa, millor que millor.



La Generalitat recupera ahora un tributo que rechazó en 2011 cuando lo anunció la ministra Elena Salgado

El problema ara es que molts d'eixos que pagaben eixe impost, en part grans propietaris 
d' inmobles ,  ara no els poden vendre i molts no tenen "cash", per el que recaudar ara va a ser més difícil i netrarem amb embargos, etc.

Ara, ja voldría jo tindre tants inmobles per a tindre que pagar, ja, bo sería, encara que no tinguera "cash" i m'embargaren, signe ja !!, i vostés?

El Ivvsa recaudaría 31 millones si equipara sus precios a la media estatal

Intersindical Valenciana ha propuesto a la gerencia de la entidad que baje el valor de las viviendas públicas






S. PITARCH VALENCIA Las viviendas de protección oficial (VPO) que tiene en excedente el Institut Valencià de la Vivenda (Ivvsa) son de las más caras de España y casi duplican el coste por metro cuadrado de las que pone a disposición de los ciudadanos el Estado. Según ha podido saber este periódico, desde la Intersindical Valenciana se le ha propuesto a la entidad pública valenciana ajustar sus precios a los regulados por el Ministerio, de tal manera que se podrían recaudar 31 millones de euros, el precio que estima el sindicato que valdrían las promociones "invendibles" del Ivvsa.

Anem a un exemple práctic açí a Tavernes, en Vergeret :

C/ Riu 9 : Quant es veneren eixes vivendes pel IVVSA, els preus rondaven sobre uns 5 milions menys que les vivendes privades en 3 habitacions, uns 4 milions en les de dos i uns dos i mig milions en les de una, però teníen que tindre 2,5 milions de pesetes de entrada per a poder comprar-les.
Les qualitats eren bone però molt mal acabades, en alguns casos pésimament, de riure per no plorar.
  
Doncs, es veritat, no son tan barates com deuríen de ser. 

Si a més li afegim el problema reiteràdament tractat en aquest i altres blogs del garatge, molts dels actuals propietaris em diuen que haveren compart vivendes privades , encara que apretanse el cinturó fins a fer-se rojos, donat que en les finques privades, exemple les de Construccions Estruch que es en qui compare els preus, ha fet unes bones qualitats i ben acabades, i si té alguna reclamació, la solventa rápidament i com toca.

I per supost lo del garatge, que crec ni s'havera arrivat a crear, doncs son professionals de tota la vida i saben el que es fan, tant ells com els seus técnis, estic segur estaría solventat amb cotxeres en els baixos.

REFORMA SISTEMA SANITARIO

El Consell fomentará que las concesiones privadas de Sanidad contraten a los médicos

La Administración prevé una excedencia en la que la empresa ofrecerá incentivos salariales en función de la productividad 


domingo, 29 de abril de 2012

CADA DIA UN ACUDIT PER ESCOMENÇAR AMB BON HUMOR


Degut als nombrosos desplaçaments d'aquest cap 
de setmana, hui una de conductors i Guardia Civil



Era un conductor que va con el coche de repente hay un hombre con la capa roja, el conductor se para con el coche y el señor de la capa roja le pregunta si tiene algo de comer el le dice que si y le da una hamburguesa, entonces le aparece uno con la capa azul y le dice si tiene algo de beber, más a lo lejos le aparece uno con la capa verde, y el conductor dice : bueno ahora que quieres tu marica de los Cojones! y el le contesta : de momento los papeles! 

DIUMENGE DE MÚSICA I CORALS


Com podeu vore en la foto, els mUsiquets van vestits d' época

Es un llástima que els dos actes coindixquen a la mateixa hora, per el demanem un poc de coordinació, Departament de Cultura de Tavernes, doncs l'Ajuntament col.labora abdos. 


NOTA D'AGRAIMENT DE CÀRITES: 1.243 grácies


Moltes gràcies  a tots els que d'una manera o altra, ens heu ajudat a fer possible aquesta “ I FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE  D'OCASIÓ “.

Gràcies als que aportareu el vostres llibres. Gràcies als que ambientareu la fira amb la vostra animació ( actuant, llegint contes, en el taller de pintura, cantant.....) Gràcies als que  comprareu llibres.

Gràcies a tots els que heu aconseguit que Càritas Interparroquial arreplegara 1. 243 €


Amb aquesta quantitat no sols feu possible el que Càritas continue endavant en els seus projectes, tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat , estem apostant per una vida més senzilla i solidària..... en la que amb un poc de cadascú de nosaltres puguem ajudar  als que més ho necessiten.

sábado, 28 de abril de 2012

PER A ESCOMENÇAR EL CAP DE SETMANA I ALGUNS UN PONT (QUE SORT I ENVEJA) UN POC D'HUMOR



 

Entran 2 chicos al aula, y la maestra le dice a uno de ellos:

Alumno, ¿por qué llegó tarde?

Es que estaba soñando que viajaba por todas partes, conocí tantos países, y me desperté un poco tarde.

¿Y usted, alumno?

                                           


                                                    ¡Yo fui al aeropuerto a recibirlo!