jueves, 16 de febrero de 2012

TROYANO, una empresa amb vocació de servici a la societat

Fa uns dies, un determinat blog de la Valldigna va voler utilitzar el nom de l’empresa Troyano per a difamar-la i voler reforçar un argument que li va quedar totalment fals i ple de dates amb errors.

Des de Troyano sempre hem tingut una clara vocació de servici a la societat i així seguirem.

Afirmaven que havíem facturat 459.322 euros en cinc anys a l’Ajuntament de Tavernes. Eixes cifres no són reals. Este blog relatava una relació de facturacions de Troyano que no s’acosta a la realitat. Troyano ha facturat de 2007 i fins ara a l’Ajuntament de Tavernes 384.383 euros, dels quals quasi la meitat es corresponen als anys 2007 i 2008 per les tasques de consergeria de la base de camions de FCC que en 2006 va ser incendiada provocant milionàries pèrdues.

També hem de dir que la facturació de 2010 es va vore alterada per la fallida de l’empresa que gestionava el parking del Passeig. Troyano portava el dia a dia de l’entrada i eixida de vehicles i en deixar el servici l’empresa gestora Troyano va decidir seguir amb les seues tasques perquè seguira funcionant el parking. La facturació va ser assumida per l’ajuntament fins fa uns mesos. De no ser per Troyano ningú haguera sigut capaç de posar en marxa el parking al sant demà de l’abandonament de l’empresa gestora.

Per tant, la imatge que s’ha volgut donar no és certa. Troyano gestionava el Punt d’Encontre Jove amb milers de visites a l’any, col·laborava en el control dels camps en la campanya 2010-2011 amb un gran èxit, sols es denunciaren quatre robatoris de taronges en el temps que va estar eixe control.

Troyano disposava d’un auxiliar en la Casa de la Cultura amb un preu per baix de la meitat que costa una hora extra d’un tècnic de cultura.

Troyano va estar uns mesos cuidant les dependències del nou institut. Arribaren a frustar-se quatre intents de robatori.

Els nostres servicis sempre han tingut un preu molt ajustat i ens hem adaptat a la capacitat de pagament dels ajuntaments, que sempre es dilata més en el temps d’allò que hauria de ser. Hi ha servicis que pot resultar molt més rentable externalitzar-los que gestionar-los directament. Hi ha reducció en costos i total disponibilitat de dies i horaris.

Troyano és l’única empresa de la Valldigna que pot afrontar amb garanties tots els servicis que hi havia i altres de nous.

També s’ha volgut atacar la ideologia dels treballadors de Troyano. Nosaltres seleccionem a la gent per les seues capacitats, mai preguntem pel seu ideari polític.

Els auxiliars de Troyano sempre han tingut molt definida la seua funció. La nostra obligació era sempre avisar als cossos de seguretat. De fet sempre hem col·laborat amb ells amb total cordialitat. Sembla que este blog vulga posar mal entre Troyano i la policia i no és així, tenim una excel·lent relació i hem col·laborat moltes voltes. Els avisos de Troyano han impedit incendis, robatoris de combustible, robatoris en zones concretes, agressions en la via pública... sempre hem col·laborat amb els cossos de seguretat de forma professional.

Hores d’ara l’Ajuntament ha retallat servicis per la crisi i nosaltres entenem eixa situació. Sempre, manara qui manara, ens hem posat a disposició del client. De fet Troyano va cedir les contrasenyes i va ensenyar voluntàriament a l’operari de la brigada que anava a ocupar el seu servici.

Troyano va col·laborar fent l’inventari del Punt d’Encontre Jove quan va ser tancat.

Mai hem posat cap dificultat ni cap obstacle, al contrari, hem col·laborat tot i que tal vegada suposava haver de posar a gent (bons treballadors) en l’atur.

Confiem que vinguen bons temps i que quan tornen tinguen per segur que Troyano estarà novament al servici de qui el busque per oferir un gran treball.

Troyano és una empresa que sempre ha buscat la satisfacció del client, fóra qui fóra. Ens hem esforçat per a fer bé la faena.

La nostra activitat va més enllà de quatre comarques, per tant l’Ajuntament de Tavernes no representa ni el 10% de la nostra activitat general. Som una gran empresa que dia a dia lluita per fer front a esta crisi. Tenim 40 treballadors en plantilla i pensem que cal ajudar a les empreses i no buscar fer-les mal.

Nota rebuda de la Direcció de Troyano Servicis Generals SL 

4 comentarios:

  1. Este editor no va a entrar en la guerra de las horas extras, entre otras cosas porque sólo tengo los datos que ofrecen otros dos blogs ideológicamente cláramente definidos, por lo que no se si están bien o no justificadas. He pedido las cifras al regidor de turno y si me las facilita, ya las analizaré.

    Sólo tengo que decir que las veces que he tenido contacto profesional con Troyano , ésta ha dado un servicio impecable; que ójala hubiese más empresarios como Carlos Gimeno, que está dando trabajo a mucha gente en Tavernes : radio, empresa de seguridad, revisión de extintores, punt d'encontre jove, instalación de alarmas, etc.

    Y hacer una reflexión : Las horas extras que se están haciendo recaen en unas personas que ya tienen su sueldo. Cabría preguntarse si, en el caso de que dichas horas pudiesen ser cubiertas por empresas privadas, que ya digo no lo se pues no tengo datos oficiales ¿ no se estaría creando empleo en Tavernes?.

    Habría que planteárselo, señores del gobierno, mientras no saquen a concurso y se ocupen las plazas deficitarias.

    ResponderEliminar
  2. La nota de Troyano deixa ben clara la faena de la policia i que han treballat coordinadament, no han llevat faena a la policia perquè entre altres coses no poden. Les funcions de la policia són clares i les de Troyano són altres.
    Això sí, amb una hora extra es contracten a dos Troyanos i mig que poden fer funcions molt clares com cuidar el parking (de dia, de nit o en cap de setmana), atendre actes a la Casa de la Cultura, realitzar observacions en camps de cultius.
    Per cert, hi ha una oferta de Troyano on per 900€ al mes posen a un home en un cotxe pegant-li voltes per la nit el casc urbà de la mar i avisant a la policia si hi ha alguna cosa fora de lo normal. L'oferta se li va passar a l'Associació d'Empresaris de la Mar per si interessava presentar-li-la a l'ajuntament. Ho sé perquè he treballat amb Troyano i sempre m'han tractat molt correctament i hem fet la faena professionalment. Ara estic en altra empresa i estic gràcies a que Troyano no va tindre cap problema per recomanar-me (és una faena amb un horari més fixe, per això vaig canviar)

    ResponderEliminar
  3. L'empresa privada no té el personal qualificat per a fer la faena que fa la policia local. Ni te cap autoritat legal per a fer detencions, dur armes, controls alcohol o de drogues, etc.

    Això vosté, que té molta amistat, amb el cap de la Policia Local, li ho pot preguntar i que li ho aclaresca. Una cosa és que una empresa privada (Federico Giner, etc) busque vigilancia privada i una altra cosa es que organisme com l'Ajuntament, que ha de fer complir la llei, i en un moment es pot vore immersa en un lio on es requereix actuacions especials, llogue a vigilants jurats que no estan capacitats per fer això.

    Sr. Estruch, que el PP, ens vol pendre el pel amb això de que es crea empleo contractant privats per a seguretat.

    ResponderEliminar
  4. Mira que sou cabuts, que els Troyanos sí que poden fer les faenes que fan! No estem parlant de suplantar a la policia, però els pots tindre observant els camps, com estigueren l'any passat i si veuen alguna cosa ho comuniquen a la policia.
    Son dos ulls més que donen molta tranquil·litat als llauradors. Lo que no és lògic és que el dia 24 de desembre em quede jo tancat al parking i haja de vindre una patrulla de la policia a obrir-me la barrera. Què diuen a això els sindicats? La policia no té altra cosa que fer que anar a obrir barreres?
    Els Troyanos són per a faenes complementàries, COMPLEMENTÀRIES! ho enteneu així?

    ResponderEliminar