martes, 21 de febrero de 2012

Dissabte es va viure una jornada de senderisme a Tavernes



Dissabte passat, vora 170 persones entre xiquets de l’escola de jocs, pares, mares, acompanyants i participants en general, van participar en l’eixida de senderisme organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

El principal objectiu de l’activitat va ser que els més menuts conegueren la nostra vall i comprengueren que l’entorn on vivim és un dels tresors més importants que tenim i no podem canviar-lo contaminant l’ecosistema amb objectes residuals de tota mena. La idea és que els menuts comprenguen que el cicle de la vida no s’ha d’alterar, ja que és una cadena que, si es trenca, podem eixir tots malparats, no sols els boscs i els animals.

L’eixida es va realitzar des de davant del pavelló cobert, i el grup es va dirigir a Sant Llorenç, al dipòsit de l’aigua. Allí, els més majors van pujar per la senda a les Fontetes de Cantus i els més menudets van eixir des del dipòsit per l’antiga senda travessera de Favara, on van baixar pel Racó Xiprers-Alberola cap al poble.

La Regidoria d’Esports va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, del Grup Muntanya Valldigna, Creu Roja i Protecció Civil, dels monitors de l’esport extraescolar, a més del patrocini de Frutas Bollo i Disvall.
#


No hay comentarios:

Publicar un comentario