miércoles, 8 de febrero de 2012

PROTESTAS EN EL IES JAUME II EL JUST


Es tancaren al centre el Dimarts 7 de febrer. Préviament, es va llegir un manifest a la porta del centre denunciant la brutal retallada en els serveis públics, indicant que  només pot obeir a l'estratègia de desprestigiar i afonar aquests serveis per a poder justificar així la seua privatització en un futur immediat.
 Per això, demanen la retirada immediata del decret de retallades del govern valencià, i manifesten que mentre açó no es produïsca seguiran donant suport a totes les mesures de pressió que s' acorden de forma conjunta , entre altres,  la manifestació per al pròxim dijous 9 de febrer, a la plaça Major de Tavernes, en què participaran novament tots els centres educatius de la Valldigna, seguida d'un tancament al col·legi públic Divina Aurora, i el tancament que avui dimecres duran a terme els professors, pares i alumnes del col·legi Sant Miquel de Tavernes.

1 comentario:

  1. Perqué els centres concertats no están convidats a aquestos actes? acás quan la seua docencia pasa a ser gratuita no es educació pública?
    algo de politiqueo si que hi ha .

    ResponderEliminar