martes, 14 de febrero de 2012

NOUS MOTOS I QUADS PER A PROTECCIÓ CIVIL



L’Ajuntament de Tavernes lliura dues motos noves i dos quads a Protecció Civil

L’Ajuntament de Tavernes ha lliurat dos vehicles nous i dos cedits per la Policia Local a l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil.

L’alcalde de la ciutat, Jordi Juan, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni i per l’intendent cap de la Policia Local, Miguel Chofre, han lliurat este matí dues motos noves a l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil i un quad, que es suma a un altre que van rebre temps arrere.

Els vehicles els ha rebut de forma oficial el coordinador en cap, Julio Miralles, que ha estat acompanyat pels voluntaris Narcís Coves, Adrià Zarzoso, Alexis Talens, David Borràs i Maria Gascón.

L’alcalde, Jordi Juan, ha manifestat que “des de l’Ajuntament sempre hem apostat fermament per donar suport a qui, de forma totalment altruista, dedica temps i esforços a ajudar tots els nostres veïns. Els voluntaris de Protecció Civil de Tavernes es mereixen comptar amb els mitjans que els ajuden a servir la nostra societat, i nosaltres, des de l’Ajuntament, tenim l’obligació de facilitar-los els mitjans perquè puguen complir una tasca tant d’agrair”.

La dotació de dos vehicles nous per al cos de voluntaris es produeix en  compliment del Reglament Municipal de l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil que, específicament, preveia que la corporació municipal ha de proveir els mitjans necessaris perquè la ALVPC compte amb material específic que garantisca la ràpida intervenció davant de qualsevol situació d’emergència, especialment en el camp del transport. Així, la flota de vehicles de l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil és actualment de 7 vehicles.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha reconegut “la feina desinteressada que realitzen tots i cadascun dels voluntaris de Protecció Civil a Tavernes, ja que són un element clau i fonamental per a contribuir a garantir la seguretat dels veïns de la nostra ciutat, i és un punt del qual ens sentim vertaderament orgullosos”.

El servei de voluntariat de Protecció Civil de Tavernes de la Valldigna comprén el conjunt de personal voluntari i recursos materials integrats en l'Agrupació Local de Protecció Civil del municipi, i té com a finalitat canalitzar la participació dels ciutadans, lliurement i desinteressadament, dins de l'organització de la protecció civil descrita en la Llei 9/2002, de 12 de desembre, de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d'Emergències de la Generalitat i en el Reglament Autonòmic.

La ALVPC és una organització de caràcter humanitari i altruista, que actua de manera desinteressada i solidària en benefici de les persones, els béns i el medi ambient de la Comunitat Valenciana, i que desenvolupen les tasques pròpies de la protecció civil.
#


1 comentario:

  1. En el Ventilador comentan que la gestión fué delPP.
    Sea de quién sea la gestión, bienvenidos sean en aras de un mejor servicio.

    ResponderEliminar