sábado, 25 de febrero de 2012

EL DIUMENGE 26, CONTINUA LA FESTA FALLERA


Les activitats començaran a primera hora del matí. A les 8.00h la FdF, junt amb les sis comissions falleres de la vall, realitzaran una despertada des del Bar Madrid fins al passeig del País Valencià, amb cassoles i perols.
A les 10.30h i des de l’ajuntament, la FdF començarà la recollida de les falleres majors de les diferents comissions i tots junts es desplaçaran a les cases de les dues falleres majors de Tavernes, Sheila i Verónica.

A les 12.30h arribarà l’acte més important: la crida o pregó, quan l’alcalde de la ciutat i les falleres majors de Tavernes s’adreçaran a tot el poble per a convidar-lo a gaudir de la festa de les falles.

En acabar, i com a novetat, es lliuraran part dels premis que atorga la FdF, com ara els campionats de futbet i truc, Lletra d’Or, targetes nadalenques i narrativa infantil.

Finalment, a les 14.30h està previst disparar la primera mascletada de la festa fallera d’enguany des de l’avinguda de Malta. La FdF espera la màxima col·laboració i assistència a tots els actes que hi ha prevists i donen les gràcies a tot el món.


No hay comentarios:

Publicar un comentario