jueves, 23 de febrero de 2012

L’escriptor Sico Fons presenta este divendres el seu darrer llibre Genocidi (in)visible a la Casa de la Cultura.



La Casa de la Cultura acull este divendres 24 de febrer, a partir de les 20:00 hores, la presentació del nou llibre de l’escriptor valler Sico Fons.

Genocidi  (in)visible. Escrits des de la Valldigna, és el títol de l’obra, que serà presentada per Jaume Talens.

Es tracta d’un obra que, més que posterior, veu la llum pràcticament de forma simultània a Humors agres. Genocidi (in)visible és un recull d’articles publicats per l’escriptor estos últims anys en diferents mitjans de comunicació, tant de paper com digitals.

L’obra, publicada per l’editorial Voliona Edicions, tracta temes molt diversos i es pot considerar una mena de reflexions al voltant de la llengua, de la cultura i de la política en general, entre altres temes, tractats amb la subtil i fina ironia característica de l’escriptor de Tavernes.

Sico Fons, és a dir, Francesc Antoni Asensio Fons, té publicats diversos llibres, entre els quals destaquem L’udol de la sirena (2001), Els crits de la follia (2004), Infants adormits (2005), Parelles imperfectes (2006), El desfici dels herois (2008), Un estiu a l’infern (2010), o Humors agres (2011). Ha guanyat, entre altres premis, el III Premi Literari de Constantí de Tarragona, el VII Certamen de Cuentos “al margen”, el Premi Nacional de Microrelats “El Basar” o el 56é Premi Soler i Estruch de narrativa curta.

#


No hay comentarios:

Publicar un comentario