martes, 21 de febrero de 2012

Leo Bassi presenta Utopia a Tavernes, la seua obra més ambiciosa



La Casa de la Cultura de Tavernes tancarà la programació de febrer amb un espectacle de primer ordre de la mà de Leo Bassi

Este diumenge 26 de febrer, la Casa de la Cultura de Tavernes acull, a les 19:00 hores, l’obra teatral Utopia, de Leo Bassi. Un espectacle on Bassi esdevé un bufó irreverent, despreocupat del que és políticament correcte, parlant fort i sense quimeres per a remoure consciències.

La regidora de Cultura, Pilar Altur ha expressat que “podrem gaudir este diumenge d’un espectacle que és un obra crítica amb la nostra societat, que vol fer despertar les consciències de més d’un i que ens crida a actuar. Es tracta d’una representació que no vos podeu perdre i que segur que serà recordada, ja que parlem d’un dels millors bufons que s’han conegut”.

Bassi és reconegut mundialment per les seues extravagàncies teatrals i accions provocadores. Cultiva la comèdia provocadora i ha rebut molts premis i reconeixements, entre els quals destaquen els de la crítica de Barcelona, Cannes i Munic, l’OBIE Off Broadway Award, FAD de Barcelona, Mers Comedy Festival d’Alemanya, Just Laughs Festival de Mont-real, etc.

Leo Bassi ha definit este espectacle com la seua obra més ambiciosa. Un obra que tracta del món oblidat de les vertaderes utopies progressistes vuitcentistes. És un viatge íntim, en què ha pogut tornar a connectar amb els seus orígens del món de circ familiars, i amb la figura del l’encarnació de totes les utopies, el pallasso de la cara blanca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario