miércoles, 1 de febrero de 2012

La Junta Major de Setmana Santa ret homenatge a M. Carmen Canet

La Junta Major de Setmana Santa va organitzar anit un homenatge a Mª del Carmen Canet i Mollà.

L’acte va consistir en un sopar de germanor on van estar presents els rectors de les distintes parròquies: José Vicente Calza, Marcelo Jofre i i Jose Vicente Sellés, a més de la presidenta de la Junta Major de Setmana Santa, Mª Amparo Olivert i Casanova, i els membres que de la Junta.

Mª Amparo Olivert va fer entrega a M. Carmen Canet d’una placa commemorativa en reconeixement de la seua dedicació com a secretària i presidenta de la Junta.

Canet va donar les gràcies a tots els assistents i els va animar a seguir participant-hi i gaudint de tot allò relacionat amb la Setmana Santa.

#
 

1 comentario:

  1. Ésto será por algo ¿ no? lo digo por aquellos que la menosprecian políticamente, incluso dentro del Psoe, claro está, a favor der JJ, ya se va diciendo que Victor parece más del Bloc que del Psoe (me lo han dicho propios socialistas y de los de siempre, que conste, no de otro partido). Carmen : pega un puñetazo sobre la mesa y no dejes que te ninguneen, siquiera tus compañeros de grupo "socialistos", eras la cabeza de lista y si no lo pueden tragar, que el Psoe tome partido a tu favor y los ponga en vereda o vete al mixto, tienes la llave del gobierno en tus manos.

    ResponderEliminar