lunes, 13 de febrero de 2012

CONCENTRACIÓ I MANIFEST JOVES SOCIALISTES TAVERNES





El passat Dissabte 11 de febrer, a la Plaça Major, els Joves Socialistes de Tavernes organitzaren una concentració, on participarem veïns de la nostra localitat, per protestar i manifestar el seu malestar per les sentències del cas Gürtel, denunciant que "els corruptes queden lliures i la gent que lluita per la justícia queden inhabilitats, per això només més podem dir que estem indignats".Els Joves Socialistes han volgunt fer palés mijantçant aquesta manifestació, que no creuen coherent que un càrrec públic i molt "en teoria" honorable, siga declarat "no culpable", després de poder escoltar durant el judici tantes "animalades", mentre al mateix temps, un treballador per la justícia el condemnen per investigar a presumptes corruptes. "Açò és la història del món del revés".
Tanmateix consideren que aquesta és una forma de fer saber a la gent que no estan d'acord amb el que està passant, que estan perdent la confiança amb la justícia i que necessiten sentir-se segurs, amb gent que treballe per als ciutadans i no per a fer-se rics, ells i quatre amics. Si "se quieren un huevo" i es volen fer regals que ho paguen de la seua butxaca i no de les nostres amb posteriors recompenses.
Al finalitzar la concentració, els Joves Socialistes de Tavernes donaren les gràcies a tota la gent que hi va participar, dient-los que "si anem junts sempre s'aconseguiran més coses. La història ens demostra que les revolucions comencen als carrers". Per això diem tots i totes en veu alta que: "Tavernes no accepta ni acata les sentències dels judicis dels casos Gürtel".
El Secretari Local dels Joves Socialistes va ser l'encarregat de llegir el manifest, guardant-se posteriorment 5 minuts de silenci per la que entenen és la mort de la justícia espanyola.


"Per un dia on tots siguem iguals davant la justícia, els joves socialistes de Tavernes, volem una justícia justa! Per a que els corruptes estigues a la presó i a la gent que lluita per una verdadera justícia puga treballar amb llibertat!", van ser igualment revindicacions dels Joves Socialistes de Tavernes en aquesta manifestació.


                       Joves Socialistes Tavernes de la Valldigna jovestavernes@hotmail.com



No hay comentarios:

Publicar un comentario