miércoles, 22 de febrero de 2012

cap de setmana marcat per les activitats falleres



Tavernes viurà un cap de setmana marcat per les activitats falleres

L’Ajuntament de la ciutat de Tavernes serà un any més el marc per a obrir oficialment les festes de Sant Josep, que començaran oficialment el pròxim diumenge amb la tradicional crida des del balcó del consistori.

Després de celebrar les exaltacions de les falleres majors de les sis comissions de Tavernes, arriba este cap de setmana el preludi de les festes de Sant Josep.

El divendres 24 de febrer arriba la Nit d’Albades, a les 22.30h. Es tracta d’un acte molt emotiu per a tota fallera major, ja que les persones que més l’estimen li diran i li desitjaran de forma versada el millor per a estes festes, mitjançant el cant valencià d’albades.

La Nit d’Albades s’iniciarà en la plaça de l’Ajuntament i continuarà en la Falla Cambro, Falla Passeig, Falla La Via, Falla Prado, Falla La Dula i Falla Portal.

El dissabte 25 de febrer arribarà l’esperada cavalcada del ninot. Serà el torn de la diversió i la crítica. Es valorarà i premiarà la millor comparsa gran, millor comparsa infantil, millor carrossa, originalitat i crítica local. L’acte serà encapçalat per les falleres majors de tavernes i les respectives corts d’honor.

Com a novetat, enguany començarà a les 17.00h des del passeig de Lepant fins al final del passeig de Colon, on pegarà la volta per l’altra banda del passeig de Colon i pujarà pel carrer del Vergeret i Dr. Fleming fins al carrer Major i plaça Major. Després, Metge Grau fins al passeig del País Valencia, on hi haurà discomòbil.

El diumenge 26 de febrer, les activitats començaran a primera hora del matí. A les 8.00h la FdF, junt amb les sis comissions falleres de la vall, realitzaran una despertada des del Bar Madrid fins al passeig del País Valencià, amb cassoles i perols.

A les 10.30h i des de l’ajuntament, la FdF començarà la recollida de les falleres majors de les diferents comissions i tots junts es desplaçaran a les cases de les dues falleres majors de Tavernes, Sheila i Verónica.

A les 12.30h arribarà l’acte més important: la crida o pregó, quan l’alcalde de la ciutat i les falleres majors de Tavernes s’adreçaran a tot el poble per a convidar-lo a gaudir de la festa de les falles.

En acabar, i com a novetat, es lliuraran part dels premis que atorga la FdF, com ara els campionats de futbet i truc, Lletra d’Or, targetes nadalenques i narrativa infantil.

Finalment, a les 14.30h està previst disparar la primera mascletada de la festa fallera d’enguany des de l’avinguda de Malta. La FdF espera la màxima col·laboració i assistència a tots els actes que hi ha prevists i donen les gràcies a tot el món.


#

            

No hay comentarios:

Publicar un comentario