lunes, 3 de diciembre de 2012

PROJECTE 300 CAIXES D'ALIMENTS : Els clubs esportius es sumen al projecte


Els clubs esportius de la Valldigna es sumen al projecte de les 300 caixes solidàries amb gran diversitat d'activitats

Van passant els dies i, pràcticament, la totalitat dels clubs esportius de Tavernes de la Valldigna han confirmat que col·laboraran d'una manera o una altra en el projecte de les 300 caixes d'aliments, el més repletes possible, per a les famílies més desfavorides de la Valldigna —unes 1.000 persones—, i que seran distribuïdes per Creu Roja i Càritas Interparroquial.

Encara que no tots els clubs tenen a hores d'ara concretades les dates, sí que podem informar, de primera mà, d'alguns dels esdeveniments i activitats que tindran lloc al llarg de mes de desembre, com ara els següents:

CLUB DE TENNIS VALLDIGNA.- Els del club de Tennis han apostat fort, i han preparat per al dissabte 15 de desembre, de vesprada, un campionat on participaran tots aquells tennistes del club que han arribat a competir en la categoria de professionals, com ara, i per esmentar-ne alguns: José Mari Oltra, José Altur, Richi Oltra i Paco Saball, etc. esperant-se la participació de molts altres. I per al mateix dissabte, de matí, estan organitzant una matinal d'Spinning, oberta a tots els qui vulguen participar-hi. Per a l'entrada caldrà aportar un quilo o més de menjar; preferiblement, llet, oli, galetes, cereals i conserves de tot tipus.

CLUB D'ATLETISME.- El Club d'Atletisme ens ha confirmat que per a participar en l'edició de la Sant Silvestre d'enguany, que es celebrarà el divendres 28 de desembre a Tavernes, caldrà que els atletes hi aporten al menys un quilo d'aliments no peribles, per a ser donats al projecte solidari de les 300 caixes d'aliments.

CLUB TAEKWONDO LA VALL I CLUB KARATE DO.- Els dos clubs vallers d'arts marcials també han volgut sumar-se al projecte, organitzant ambdós, una arreplegada d'aliments entre tots els seus socis i simpatitzants. Aquests mateixos clubs són els que determinaran què és el que s'hi haurà d'aportar.

RUGBY CLUB TAVERNES.- La seua participació està confirmada. Però a hores d'ara encara no disposen de la data exacta. El que sí sabem és que estan organitzant un partit d'allò més interessant que sens dubte delectarà tota l'afició. La col·laboració per a poder veure el partit encara està per determinar.

CB TAVERNES I LA VALL D'ALFÀNDEC.- Ambdós equips estan mesurant la possibilitat d'organitzar una competició entre ells, on una part del temps jugarien a futbet i l'altra a bàsquet. Encara que ja està confirmada la seua col·laboració per part del CB Tavernes, falta ultimar la data i els detalls concrets amb els de la Vall d'Alfàndec. Igualment està per determinar quina serà la col·laboració per a poder gaudir del partit.

ATHLÈTIC LA VALL.-  Estan mirant de fer o bé un partit solidari, o un triangular on altres equips de futbol, com ara el Xeraco i el Benifairó, hi participen. Però a hores d'ara encara ho estan organitzant i falta concretar la data i l'hora. Tot i que la participació i col·laboració per part de l'Athlètic la Vall sí que estan confirmades, ja informaran de quin és, en concret, l'esdeveniment i col·laboració en la corresponent publicitat.

LA UD TAVERNES.- Organitzarà un any més un torneig de Futbol 8, per arreplegar aliments per a la Campanya del Quilo de Càrites Interparroquial, que es disputarà el dia 29 de desembre al Camp Municipal. Tot i que, finalment, no s'han unit al projecte de les 300 caixes (perquè ja ho tenien des de fa temps organitzat), igualment els aliments arreplegats seran destinats a les persones més desfavorides, ja que seran entregats a Càrites per a què els distribuïsca.

CENTRE EXCURSIONISTA TAVERNES I GRUP MUNTANYA VALLDIGNA.- Aquestes dos entitats també ens han confirmat que hi col·laboraran, i cadascuna d'elles, per la seua part, està mirant de fer una arreplegada d'aliments entre els seus socis i simpatitzants.

CENTRE ESPORTIU GILMA.- El gimnàs amb més tradició de la Valldigna, també ha volgut sumar-se al projecte solidari de les 300 caixes i, pel seu compte, arreplegarà aliments al gimnàs mateix, entre els seus socis i tots aquells que hi vulguen col·laborar aportant un quilo de menjar o més.

Como podem veure, són diverses les maneres de col·laborar en el projecte de les 300 caixes d'aliments per a les famílies més desfavorides de la Valldigna. Totes elles compten amb nosaltres —veïns i veïnes de la Valldigna—, perquè el projecte siga tot un èxit. Per la qual cosa no deixem d'acudir i participar en les diverses activitats i actes que hi estan sent programats, aportant, si més no, un quilo de menjar no perible de primera necessitat.

ÀNIM, AÇÒ ÉS COSA DE TOTS, 
I TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!

1 comentario:

  1. I ara al Blog nacionaliste es queixen de manipulació del PP amb càrites per que feliciten als treballadors de l'Ajuntament.
    Pues Jordi Juan encantat dels retalls als seus treballadors. El primer que va fer va ser llevar IRPF's i productivitats a tots. Per contra, ara torna a donar algunes productivitats a dit.
    Es veu que les queixes de que molts treballadors defenien la gestió de personal anterior del PP i els possicionava com enemics dels d'ara, han canviat, i donant la volta a la truita ara ja té alguns treballadors "afins", això sí, a cop de talonari en forma de tornar-los la productivitat.
    També caldria ajustar les productivitats com les del cap de foment i les de l'ex cap de policia, devent passar a negatives, clar. Encara que per diferents motius, a un no li cal que faça feina, a l'altre no li'n donen.
    Esteu tots els polítics per anar donant exemples.
    I si no voleu que el PP polititze càrites, teniu una solució molt fàcil, feu-se socis i des de dins cambieu dinàmiques. Es guanyarieu el cel... i l'Ajuntament.

    ResponderEliminar