lunes, 10 de diciembre de 2012

DESEMBRE SOLIDARI : Primera jornada d'arreplegada d'aliments


La primera jornada d'arreplegada d'aliments per a les 300 caixes ha estat tot un èxit .
Ahir divendres, 7 de desembre, els joves del Bloc-Compromís i Noves Generacions del Partit Popular de Tavernes, van muntar taules d'arreplegada d'aliments a les portes dels principals supermercats de Tavernes. Els vora 2.000 quilos arreplegats demostren que, aquesta primera acció conjunta per arreplegar aliments per a les 300 caixes solidàries per a les famílies de la Valldigna més desfavorides, ha estat tot un èxit, i palesa que és veritat que la unió, realment, fa la força.
Centenars i centenars de quilos de menjar no perible van anar arreplegant-se en les posts que es van instal·lar davant els grans supermercats de la ciutat, on militants del Partit Popular i Compromís-Bloc de Tavernes feren torns al llarg de la vesprada per atendre les taules i explicar al veïnat la finalitat de la campanya, aconseguint així en molts casos i gràcies a les explicacions, que la gent s'involucrara més en la campanya.
I açò només és el principi, ja que aquesta ha estat la primera acció de carrer que es fa a Tavernes dins de la campanya general titulada 300 Caixes Solidàries, i que seran repartides entre les famílies de la Valldigna que més ho necessiten per Creu Roja i Càritas Interparroquial.
La pròxima setmana continuaran els actes programats, essent el més cridaner la macroexposició anunciada a la Casa de la Cultura entre l'11 i el 16 de desembre, on més de 70 artistes; pintors, escriptors, escultors, ceramistes, poegrafistes, etc. de la Valldigna exposaran les obres que han donat perquè siguen sortejades entre totes aquelles persones que adquirisquen almenys un bitllet de participació per als més de 70 premis que s'hi sortejaran.  Per a visitar l’exposició cal aportar un quilo de menjar, com ara, conserves, llet, oli, sucs, embotit envasat, cacau soluble, galetes, cereals, etc.
            ÀNIM, AÇÒ ÉS COSA DE TOTS, I TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario