jueves, 20 de diciembre de 2012

GAB. PREMSA AJUNTAMENT, varis




Música i cants nadalencs ompliran els carrers de Tavernes el dissabte 22 de desembre




El centre de Tavernes serà un any més l’escenari urbà on els veïns de la ciutat podran gaudir de música i cants nadalencs, dins de les Nadales al Carrer 2012.








Dissabte 22 de desembre, a partir de les 18 hores de la vesprada i en la plaça Major de la ciutat, s’obrirà un any més el temps de gaudir de les Nadales al Carrer a Tavernes de la Valldigna. El Grup de Balls Populars i els Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna encetaran la vesprada.


A les 18:25, aproximadament, en el passatge del passeig del País Valencià, els participants podran tindre l’oportunitat d’escoltar les veus de la Coral Marinyén. A les 18:45 hores, el lloc escollit per a acollir la música nadalenca serà la plaça de l’Església, on actuarà l’Escola de Música de Tavernes.

Un poc després, a les 19 hores i en la plaça de Salvador Mifsud, serà el torn del Cor de Cambra Quinzedemarç, que prendrà el relleu d’acompanyar els veïns participants.

Finalment, a les 19:15 hores, en la plaça Major, davant l’Ajuntament, tothom cantarà Nit de pau amb la llum dels ciris solidaris que es posaran a la venda per a l’ocasió. La recaptació anirà destinada a l’economat de Caritas Interparroquial, per a ajudar les famílies necessitades.

La cercavila, que anirà acompanyant els veïns als diferents punts d’actuacions de les nadales al carrer 2012, estarà formada pels integrants de la Banda El Fènix i pels Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna. Les Nadales al Carrer compten amb la col·laboració, a més dels assenyalats, de l’associació Tyrius de Tavernes, l’Associació de Veïns i les artistes Teresa Cháfer i Xaro Bonilla.

L’Associació de Veïns de Tavernes celebra este 
divendres 21 de desembre el Dia del Veí

Una any més, l’Associació de Veïns La Valldigna, de Tavernes, celebra el Dia del Veí, amb reconeixement a Francisco Sales Climent, del Grup Muntanya Valldigna, i una actuació musical del cantant local José David

La celebració del Dia del Veí serà en la Casa de la Cultura, a les 19 hores. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la presidenta de l’Associació de Veïns, Maria Luisa Grau, faran la presentació de l’acte, que enguany busca la reivindicació veïnal davant l’actual conjuntura de crisi, a més de la participació dels veïns.

L’Associació de Veïns, fidel a la seua línia de seguir fent ciutat i valorar i reconèixer les feines de participació i treball en benefici de Tavernes, vol lliurar un premi de reconeixement al medi, l’esport i la participació activa en la ciutat a Francisco Sales Climent, del Grup Muntanya Valldigna.

Tot seguit, els assistents podran gaudir d’una actuació musical del cantant local José David, per a acomiadar una jornada de celebració commemorativa del dia en què Alfons XIII ens va declarar ciutat, el 21 de desembre de l’any 1916, ara fa quasi cent anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario