viernes, 28 de diciembre de 2012

NOTA DEL PARTIT POPULAR SOBRE EL FESTIVERN

 NOTA DEL PARTIT POPULAR DE TAVERNES PER LA FALTA DE SEGURETAT AL FESTIVERN DE 2011

El Partit Popular de Tavernes vol exigir al Tripartit que mostre tots els documents necessaris per garantir la seguretat del Festivern que es farà a la nostra localitat els dies 29, 30 i 31 de desembre.


El Grup Popular adjunta fotografies on es veu com en la passada edició del Festivern es van introduir bengales al recinte. Recordem al senyor Jordi Juan que les investigacions policial fetes després de la tragèdia del Madrid Arena, es podia vore com una de les conseqüències de la desgràcia en eixa macrofesta començava amb l'invendi de diferents bengales.

L'any passat el Tripartit que encapçala el senyor Juan no es va atrevir a mostrar la documentació de seguretat exigida. Esperem que enguany hagen pres totes les mesures oportunes i no passe com l'any passat on es poden vore diferents bengales dins de la carpa de la macrofesta del Festivern.


El Partit Popular, en la seua tasca de fiscalització al govern de Tavernes, demana que l'alcalde faça públics tots els plans d'autoprotecció i mesures que requereix el Festivern.

A més, esperem que ens aclarisca el cost total del Festivern a Tavernes, fent referència a les hores de la Brigada Municipal, personal de neteja, cossos de seguretat i demés infraestructura.


Per últim demanem al senyor Juan que públicament done explicacions de per què hem vist bengales enceses en el passat Festivern. Eixa falta de seguretat no es pot consentir, i més encara quan es tracta d'una festa amb un nombrós públic. Què va fallar? I qui assumeix la responsabilitat?


ES PREOCUPANT VIST EL VIST, TOT EL QUE RODEJE A UN ESPECTACLE TANT MASSIU COM ES EL FESTIVERN, PER EL QUE ENS ADHERIM EN DEMANAR LA MÁXIMA PREVENCIÓ : MÉS VAL PREVINDRE QUE CURAR, SI ES QUE ES POT, PERQUÉ LA MORT NO TE CURA ALGUNA . 

2 comentarios:

  1. Quin muntatge de bengala29 de diciembre de 2012, 0:24

    Sr Administrador: Esperem de vosté que mire les coses amb uns altres ulls i sense la parcialitat i mala bava del PP, que no busca la seguretat, sinó anar en contra de tot allò que sone, olga o es llija en valencià.

    Mire vosté: com bé sap el recinte de Madrid, era un edifici d'obra, de formigóo, amb poques eixides i mal preparades. El festivern es una estructura metalica on tot es lona, els laterals tots de lona, les portes tot de lona: En total, 180 metres laterals de lona que s'obrin en 10 segons i permeten que tot el mon isca en menys d'un minut. Es una carpa com les sis carpes que es monten setmanes a Tavernes per falles, pero més gran. I si es mes gran també vol dir més eixides laterals de lona, no d'obra ni portes.
    Això el PP es tan cego, i està tan encabutit contra el Festivern, contra la musica en valencià, que no ho veu. Perque coneixer les carpes de les falles les coneix. I sap que es igual pero més gran.

    I damunt, vosté Sr. Administrador, sap pels seus contactes a l'Ajuntament que tots els permisos, tots els plans, tot el tema de seguretat els hi ha, han estat revisat un a un per Delegació de Govern, que damunt envia una dotació especial de la Guardia Civil per mes seguretat.
    Ja veu, Sr. Administrador, el PP no es fia ni del delegat a Valencia que ha posat el seu partit. però es que no es em fie o no em fie, és vull posar llenya al foc siga com siga.
    No caiga vosté en la trampa del PP i s'adheresca a demanar màxima prevenció perquè saps massa bé que si hi ha permís de Delegació del govern es perquè hi ha màxima prevenció.
    El que no comprenc, Sr. Administrador, es com el PP fa notes com esta que només busquen fer mal i no eixa seguretat. Que els importa a ells la seguretat.
    I que em diu de les bengales? Vosté s'ho creu? Jo no. Mire les fotos sobre tot la segona foto: hi ha la bengala encesa i ningú dels que estan davall d'ella es mou, no es fa cap rotgle davall fugint ni es veu cap moviment de fugida en la gent i ningú mira cap a la bengala. ¿Que raro, no? I mes raro encara que la foto de l'any passat isca ara, al cap d'un any.
    I damunt que la tinga el PP quan cap persona d'eixe partit aniria al FEstivern (ho tenien prohibit) i menys a fer la foto des de dalt de l'escenari on està feta. Menut muntatge! Visca el photoshop. A mi es la impressió que em fa. Una bengala i ningú del public s'altera ni reacciona. ¿Qui s'ho creu?

    ResponderEliminar
  2. Estimat contertuli : En ningún cas m'aderisc a ningú, doncs desconec lo denunciat pel PP, sols faig una reflexió, que mai va de sobra, no li pareix ?

    ResponderEliminar