lunes, 3 de diciembre de 2012

Gab. Premsa Ajuntament : ALUMNES IES JAUME II PARTICIPEN EN ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS

Prop de 200 alumnes de l’IES Jaume II el Just participen en les activitats esportives extraescolars

Cent huitanta alumnes de 4t d’ESO a segon de batxillerat, agrupats en quinze equips, participen en les activitats esportives extraescolars en la categoria juvenil i en activitats com colpbol, handbol, raspallbol i futbol sala.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes organitza, juntament amb el professor d’educació física de l’IES Jaume II el Just, una sèrie d’activitats esportives extraescolars de caràcter voluntari i no competitiu, segures i saludables, que no representen risc per a la salut.
El regidor d’esports, Josep Llàcer, ha remarcat que “l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria d’Esports estem compromesos amb el foment i la pràctica de l’esport juvenil. Per això donem suport, de manera clara, a les activitats esportives extraescolars enfocades a la joventut de Tavernes. És essencial que els jóvens, en esta etapa crucial per al seu desenvolupament físic i formatiu, practiquen esport i adquirisquen uns hàbits saludables. Així mateix, vull destacar la bona entesa que hi ha entre l’Ajuntament i els centres educatius per tal de portar avant esta activitat i altres de formatives i lúdiques per als jóvens de la nostra ciutat”.
L’objectiu d’estes activitats, en què participen quasi 200 alumnes, a banda del purament esportiu, és el foment de la coeducació i la integració. Totes les activitats són de caràcter participatiu i adaptades.

A més, són també activitats complementàries i estan coordinades amb els programes formatius dels centres educatius i amb les activitats organitzades pels diferents clubs esportius de la ciutat.

En totes les activitats s’ha potenciat més el caràcter educatiu que el pròpiament competitiu, a fi d’evitar tant com siga possible la pressió de l’obtenció de resultats i la victòria com a principal objectiu de la pràctica esportiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario