viernes, 24 de agosto de 2012

REPASSEM LA PREMSA, ENCARA SIGA PER LA VESPRADA

La bandera verde volvía a ondear ayer de nuevo en la playa del Brosquil de Cullera. <br/>
Tant en el Levante-emv com en Las Provincias trovem el tema de la taca que va fer que es tancara la nostra platja, i es que la normalitat ha tornat a ésta i a les de la resta de La Safor i Ribera, afectades també .En concret, el Levantes ens diu que " Vuelve la normalidad a las playas de La Safor y La ribera . Se dispersa la mancha de algas en Gandia, Tavernes, Xeraco y Cullera " . No hi ha mal que cent anys dure, diuen , però el mal a l'imatge de la nostra platja no el borra ningú .
Per altre costat al Levante trovem un tema quem encara no ens afecta diréctament, vull comentar-lo . I es que llegim que Gandia multa a decenas de mujeres por ejercer la prostitución en la calle
Las sanciones, que ascienden a cien euros, y la presión policial desplazan la actividad a otras zonas menos controladas .

El mateix titolar ens dona la conseqüencia de tal mesura : No desapareix la prostitució sino que es traslada a altre lloc . Per el tant , hi ha que palntejar-se quina es la solució a este tema, i per a mi , des de luego la coercitiva no eu es de ninguna manera .
 Es algo que, fem el que fem, ha existit, existeix i existirà, per el tant més val que eu regulem i controlem, no vos pareix ? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario