lunes, 27 de agosto de 2012

NOTA DE CÀRITES Sobre exposició d'art


ART ARTIS
El proper dijous 30 d’agost  a les 20 h. a l'Espai d'Art Sant Francesc 22 s’inaugura a Tavernes l’exposició : Art Artis. A càrrec dels artistes: Teresa Cháfer i Xaro Bonilla de Tavernes de la Valldigna, Chi - Chang Hsieh de Taiwan  i Cándido Valadez de Mèxic. L’exposició es podrà visitar per les vesprades des de les 19h a les 21h. , i romandrà oberta  fins al 23 de setembre de 2012.

Aquesta exposició internacional que inicia la seua exhibició a Tavernes, continuarà el seu recorregut per  Taiwán i Mèxic. També es prevé que viatge a Xile i al Brasil.

Durant l'exposició s'exhibiran els treballs més recents dels 4 artistes i les obres realitzades conjuntament per 3 d'ells: Teresa Cháfer, Xaro Bonolla i Chi-Chang Hsieh. Com a resultat d'aquesta col·laboració, s'ha editat una única obra conjunta amb un tiratge de 60 exemplars i una carpeta amb una obra de cadascun i un tiratge de 30 exemplars.

En aquesta exposició, una vegada més, els artistes de Tavernes, es bolquen per ajudar a una ONG. En aquest cas, es subhastaran dues obres a benefici de Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna. Les obres que es subhastaran, són especialment interessants i l'ocasió és irrepetible, ja que no només estan realitzades i signades pels tres artistes, sinó que són 2 de les 6 PA (Proves d'Artista) de l'obra realitzada pels tres artistes expressament per aquesta exposició internacional i itinerant.

L'obra, té un tiratge de 60 exemplars i 6 PA, de les quals dues seran les subhastades, dues formaran part de les col·leccions de Taiwan i Mèxic i altres dues aniran destinades a institucions.

Per poder participar en la subhasta es podrà licitar, en sobre tancat, fins al 23 de setembre. La recaptació de les dues licitacions més altes serà lliurada a Càritas Interparroquial en acte públic.

També, amb motiu de l'exposició, s'ha editat una carpeta formada per un treball de cada un dels autors de l'obra conjunta, i cadascun dels artistes ha editat una xilografia (tirada 30 exemplars) utilitzant com a base el fragment que construeix l'obra conjunta. Tres obres diferents que són la reinterpretació de l'obra que dissenya el cartell de l'exposició.

Només durant el temps que dura l'exposició, es posarà a la venda l'única carpeta conjunta realitzada pels tres artistes: Teresa Cháfer, Xaro Bonilla i  Chi - Chang Hsieh, i que només podrà ser adquirida durant l'exposició a un preu irrepetible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario