jueves, 30 de agosto de 2012

EDITORIAL : A pagarla ....

                                                            CAPARROTA !!!!


I vinc a dir-ho perquè , i en va una més, llisc en la premsa que els professors interins , a més d' uns sous de miseria, no els comptarà com a hores de treball els desplaçaments entre centres educatius, que seran com a màxim ( menys mal ) tres = Menys poder adquisitiu ...


I eu dic també perquè als professionals a partir del Dissabte pagarem un 3% més de retencions a compte, quant la majoria hui en dia som mil-euristes, si es que no em tancat el nostres negocis = Menys poder adquisitiu .



I perquè augmenta el IVA tres punts, sense distincions entre pobres rics, més rics o menys , a l'hora de com prar, entre altres, el material escolar per als nostres fills = Menys poder adquisitiu .



I perquè els funcionaris, molts d'ells també mil-euristes, amb l'eliminació este any de la paga extra i la congelació,si no rebaixa, de sous, han perdut poder adquisitiu, el qual va a repercutir en el comerç , sobre tot el menut = Menys poder adquisitiu per a venedors i compradors .



I més, i més, i més ... però sempre al llom dels més débils , als poderosos ni tocar-los , no siga cosa que es tornen : Què fàcil es governar així, pagant-la sempre els mateixos !!! 



Ara bé, si seguix baixant el consum de dia a dia, el que de veritat sustenta l'economía, el del pa, la llet, etc. al final es recapta menys impostos i no compensa les pujades que s'han fet dels mateixos, o no ? 

Pareix ser que el senyor Rajoy i la senyora Merkel no eu veuen així , però de moment Alemania ha baixat les seues exportacions al sur de Europa , un delss eus més grans mercats, un 10%, un 9% en el nostre cas ( " i lo que te rondaré morena " ) , per el que recaptaràn menys del que esperaben per eixe concepte, a més de que els seus fabricants exportadors guanyen menys, el que repercutirà en els beneficis de l'empresa, el que repercutirà al mateix temps en menys sous i menys treball , i això en menys capacitat económica dels alemanets de a peu ...etc . 

 A vore si així es donen compte de que eixe, el de les restriccions, no es el camí a seguir .


                                     

No hay comentarios:

Publicar un comentario