martes, 7 de agosto de 2012

Article d'opinió : UPyD, avis per a navegants

Ahir els mitjans de comunicació ens donaven les xifres del darrer baròmetre sobre intenció de vot, i en ell apareix un descens del PP i una mínima recuperació del Psoe, front a un augment de EU i de UPyD .
I torne a dir el que vaig dir en el seu moment : 
Votants progressistes decebuts amb el Psoe i el PP, que ara a mostrat la seua reial cara més conservadora, UPyD no es eixe partit que vol parèixerprogressista, de centre-esquerra per situar-lo d'alguna forma : 
Es dreta pura i dura, per a la que sols existix una España, (res d' Espanya)quasi quasi, poc es falta, grande i libre , per molt que es diguen federalistes, als que es molesta tot lo autòcton .
I com a exemples vos puc dir que vaig tindre que demanar permís per a poder ficar una reial senyera junt al logotip del partit en les darreres generals , no vaig aconseguir que es feren tríptics almenys bilingües i en el mitin central no ondejava ninguna senyera, sols l' espanyola i la del partit . 
I damunt el seu candidat per València, al que com
sabeu passetjarem per Tavernes, es un magnific actor :
Té, almenys, dos cares, la que vol fer vore (tipo simpàtic,
proper a  a la gent, ) i la que realment té :  un tipo autoritari
i arisc de molt de cuidado , que inclús coneguent com coneix
la nostra llengua, no va voler usar-la ni demanant-ho la gent
pel carrer en Gandia , i que ens tractà com a súbdits del "senyoret" . 

I per suposat, de parlar en valencià, ni de conya, i de valencianitzar el nom d'aquest partit, ni somiar-ho, es falta greu.


Per el tant, si no sabeu a qui votar, millor voteu en blanc, però, això sempre, voteu , abans que a esta opció que, torne a dir, es dreta pura i dura.




A mi m'enganyaren una temporadeta, espere que a vosaltres no !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario