martes, 28 de agosto de 2012

EDITORIAL : Aleshores, para qué volem polítics ?

Luis Rosado, Conseller de Sanitat de la Comunitat Valenciana : ' Les organitzacions i entitats que s'ocupen del benestar social i de la beneficència 'deberían ser les que assumisquen el cost de l'assistència sanitaria' rebuda pels ciutadans sense cobertura pública. 
Senyor Cavadas, al pas que porten estos lumbreres
olvides vosté d'operar a necessitats ...  

I s'ha quedat tan tranquil, el tio . 

Senyor Rosado, si les ONG'S , que ja es fan càrrec de donar de menjar a tots aquells als què vostés, l'administració ultraconservadora del PP, ha deixat de la mà de Déu, ara també han de procurar-los assistència sanitària, ja posats podríem també encomanar-los que assumisquen la resta de tasques de l'administració i tirar-los a vostés al carrer, no ? . Segur que eixiríem guanyant , perquè amb espècimens com vosté, millor no tindre polítics , No li pareix ? 

Ai mare !!!  si són llumbreres com este els que ens han de traure de la crisi amb estes idees de ' bomber torero' , amb tot el respecte a este gremi, apnyats estem . 

"La meua volguda Espanya, antany adalil del benestar social i , com els deixem, adalil en el futur de la més antisocial de les societats!!"


Luis Rosado, Conseller de Sanitat de la Comiunidad Valenciana : " Las organizaciones y entidades que se ocupan del bienestar social y de la beneficencia "deberían ser las que asuman el coste de la asistencia sanitaria" recibida por los ciudadanos sin cobertura pública.

Y se ha quedado tan pancho, el tío .

Señor Rosado, si las ONG'S , que ya se hacen cargo de dar de comer a todos aquellos a los que ustedes, la administración ultraconservadora del PP, ha dejado de la mano de Dios, ahora también tienen que procurarles asistencia sanitaria, ya puestos podríamos también encomendarles que asuman el resto de tareas de la administración y echarles a ustedes a la calle, ¿ no ? . Seguro que saldríamos ganando , pues con especímenes como usted, mejor no tener políticos , ¿ No le parece ? 

¡¡ Ay madre si son lumbreras como éste los que nos tienen que sacar de la crisis, con estas ideas de             " bombero torero" , con todo el respeto a este gremio , apañados vamos .

 ¡¡ Mi querida España, antaño adalid del bienestar social y , como les dejemos, adalid en el futuro de la más antisocial de las sociedades !!


No hay comentarios:

Publicar un comentario