viernes, 17 de agosto de 2012

EDITORIAL : Altra vegada els "progres" de boqueta ...


  1. " Quadern de dejeccions, (...) segueix amb les excrecions (...)"  son alguns dels epítets que carinyosament m'ha dedicat un comentaristes dels varis que , com vaig anunciar, han respost a la meua editorial sobre oferta turística .

    Els demés, a lo de sempre : Que si no tens rigor, que si contrasta abans de parlar ....

    Inclús hi ha un que diu que, per fotos, ha vist que el recinte del festival estava de goma gom ...
    I jo li preguntaria : On estaves tu, que en vers d'estar en un acte tan tumultuós, meravellós i extraordinari, tens que basar la teu rèplica en fotos ? Ai !!! , molta cultura però de boqueta si que teniu més de quatre : Molt de predicar que bo es açò o allò, aquell o l'altre acte, però a vosaltres no vos es veu el pel ni per espillera en ells.

    Però bé, res de nou en l'horitzó, atacs personals sense entrar en el fons, no siga cosa que a algú li s'ha veja el plomer ... 

    Com titule, molt de "progre" però a la primera de canvi, en quant es bufes l'ala, apareix la seua verdadera identitat: La intolerant amb els que no pensen com ells.

    (P.D. Mentres tant, cada vegada que hi ha una polémica, més visitants al blog: Ahir 111, front a la mitjana últimament de 60/70 : Vore de plantejar-me, seriosament, el tema i ficar-ne de vers en quant alguna que altra ? ) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario