jueves, 9 de agosto de 2012

CAMPANYA DEL QUILO DE CÀRITES, EN LA PLATJA


CAMPANYA DELS   QUILOS
ESTIU - 2012

En moments tan difícils com els actuals en els què escasseja l'ocupació i molts s'han vist obligats a canviar de vida per la disminució d'ingressos,  són moltes les famílies que es troben en situació precària i que es veuen obligades a acudir a Càritas Interparroquial. La demanda de l’Economat s’ha disparat i el menjar que es va aconseguint i comprant s'esgota ràpidament. Són més de 300 famílies, és a dir quasi un miler de persones les usuàries d'aquest servei. Famílies que prèviament han estat ateses en les Càritas Parroquials: en elles voluntaris acompanyen i fan un seguiment de cada cas particular i segons la realitat i les possibilitats de cadascun, se'ls expedeix un carnet d'usuari perquè així puguen aconseguir a baix preu aliments bàsics com oli, llet, sucre, arròs, tonyina, sucs, llegums.... Durant l’any 2011 repartirem al voltant de  63.000 quilos i enguany, en data de juliol, ja hem portem uns 40.000

Des Càritas fa temps que estem alertant sobre l’augment del nombre de famílies que reclamen la nostra col·laboració econòmica i alimentària . Però, no obstant això i per sort, podem dir que estan canviant els hàbits de la nostra societat i el nostre poble mostra contínuament la seua solidaritat. És objectiu nostre conscienciar socialment i sota el lema "Viu senzillament perquè altres senzillament puguen viure" fer tot el possible per tal de canviar l’actual ordre social en el que tan sols un 25 % de la població gaudeix dels bens que ens ofereix la mare Terra.

Des de Càritas Interparroquial manifestem el nostre agraïment per com Tavernes es bolca amb totes les activitats que realitzem i sobretot  agraïm la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits  amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. Agraïm a totes aquelles entitats, grups  i col·lectius que  organitzen activitats benèfiques per obtenir fons amb què ajudar aquestes famílies i agraïm, com sempre,  l’acció desinteressada dels mitjans de comunicació i el recolzament que l’Ajuntament ens ofereix. 

 
Finalment,  convidar-vos  a participar en aquesta campanya i recordar-vos que els aliments els podeu portar a la capella  de la platja, Santa Maria de la Valldigna, el dissabte 11  i el diumenge 12 d’agost, abans i després de l’horari de misses del matí i la vesprada.

Moltes Gràcies!

Moltes gràcies a vosaltres, per la gran llavor, i més en estos temps de penuria económica, que esteu fent dia a dia, sense esperar cap recompensa : I encara hi ha qui qüestiona que les administracions vos ajuden !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario