jueves, 16 de agosto de 2012

Gabinet Premsa Ajuntament : CONCURS DE GRAFITS

Tavernes celebra per primera vegada un concurs de grafits

L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat el “I Concurs de Grafits”. La temàtica serà lliure i hi haurà tres guanyadors que, a més d’obtenir premis en metàl·lic, plasmaran les obres premiades a les parets del Parc de Cantalot.

Les Regidories de Joventut, Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna han convocat per primera vegada un Concurs de Grafits. La temàtica serà lliure, les obres originals i no tindran cap caràcter discriminador o d’atemptat a la intimitat i el valor de les persones.


Hi haurà premis en metàl·lic per als tres grafits guanyadors de 250,150 i100 euros i, a més, les obres guanyadores seran pintades al Parc del Cantalot de Tavernes. El jurat també podrà fer menció especial d'altres treballs que no en resulten guanyadors. El termini per a la inscripció (gratuïta) finalitzarà el dia 07-09-12, i la decisió del jurat serà el 14-09-12, estant prevista l’execució dels grafits el dia 21 de setembre del 2012 entre les 10h i les 18h, al Parc del Cantalot.

Les obres podran ser realitzades individualment o per equips formats, com a
màxim, per quatre components. Els participants hauran de presentar un disseny de l’obra a realitzar, a color i grandària A4, el qual servirà per adjudicar els premis. Les despeses de material aniran a càrrec de l’ajuntament dins la gama cromàtica següent: negre, blanc, roig, blau, verd i groc.

Les inscripcions es poden trobar al web (tavernes.es), l’Ajuntament, biblioteca, Casa de la Cultura i  oficina de turisme. Caldrà acompanyar-hi material gràfic d’algunes obres realitzades anteriorment pels concursants o facilitar l'adreça web on poder consultar-ho.

Una bona forma de donar a coneixer a eixos artistes , que hi han i de molt bons, de la cultura urbana, ia la mateix temps que no emborronen on no deuen .

Participarà eixe amic de "BORONE" que no l'oblida i a qui tant li agrada el borronetjar el terme ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario